2777
2789

من بابام خونه نبود بعد مامانم با عمم و عموم بیرون بودن بعد گفتم خب بیاین دنبالم منم برم جزومو فنر کنم

مامانم زنگ زد گفت ۵ دیقه دیگه بیا پایین منم رفتم پایین ۱۰ دیقه بعدش ولی تا ۴۰ دیقه منتظر بودم نیومده بودن برفم اومده بود خیلی سرد بود خیلی

بعد وقتی رسیدن من ب شوخی ی برف زدم تو شیشه ماشین برگشتم گفتم چقد دیررر ب شوخی

عموم بهم چیز گفت گفت نکن حیوون و اینا بعدم گفت به درک که منتظر بودی اصلا چرابا بابات نمیری بابات که اومده خونه( بابام بعد تماس مامانم اومد)منم برگشتم گفتم اره راست میگی چرا با بابام نمیرم در ماشینشم محکم بستم اومدم

بعد با بابام ک اومدم برم پایین دیگه نرفتم ب عمم سلام کنم خیلی بد بود رفتارم؟😑

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ممکنه مامانت بعدا سرت غر بزنهیا عموت پشت سرت حرف بزنه😂😂ولی من از همینجا بهت حق میدماگه اینکارو نمی ...

مامانم گفت اصلنم لحنش بد نبوده و فلان

منم گفتم اگه اون اشتباهی تو رفتارش نمیبینه و رفتارشو میپسنده منن مشکلی با رفتارم و خودم ندارم

من اگه به بابام بگم بیا دنبالم بعد با عموم برم جایی چون اون دیر کرده بابام اولین فرصت که منو ببینه ج ...

رروغ چرا گفتم تا برف اومده برم باهاشون یه تابم بخورم ولی مثل اینکه فراموش کردم چقد حرومزادن