2777
2789
عنوان

خر ترین کاری ک کردین چی بوده🤣🤔🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 7122 بازدید | 208 پست
یعنی عین اون موقع ها میبندن بالای سرشون یا فقط موهاشون و جمع میکنن

از همون کلیپسا که با پارچه دو طرف کلیپس شکل گل درست کرده بودن.

موهاشونو میبندن بعد این کلیپس رو میزنن روش

اگه بچه شما هم دیر حرف زده میشه تجربتونو بگید.پسرم مهر ۱۴۰۰ دنیا اومده هنوز حرف نمیزنه💙برای خونه دار شدن همه یه صلوات بفرستین😍 پسرم الان مامان بابا دده ننه آب شیر داغ نه بله میگه خداروشکر. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عجب هااا🤣

والا تازه یادم نمیاد😂😂😂😂😂

جوراب شیشه ایی خریدم پوشیدم رفتم مدرسه😐دوستام دیدن کلییییییی خندیدن بگووو چی شده برعکس پوشیدم رفتم مدرسه😐🥲طرح های گلدارشون باید پائین باشه من بالا پوشیدم

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."در خواست دوستی از طرف آقایون پذیرفته نمیشه🙏"

خیلی باحالین کلی خندیدم  

یه عده از تو متنفر هستن،این برای این نیست کـه تو کاری کردی کـه کينه دارن،دلیلش اینه کـه تمام کارهایی کـه اون‌ها آرزوش رو دارن تو داری انجام میدی!        اسم کاربریمو شانسی زدم چی میزدم اخطار میزد
خواهر تو وضعت از من خرابتره😂😂😂😂

وحشتنااااک.ببین تموم نمیشه 😂 یا یه مدت توی بچگی دوستم بهم یاد داده بود از کنار هرکی رد میشی صدای گ.وز در بیار فکرشو بکن منو دوستم از کنار هرکی رد میشدیم صدا در میاوردیم میخندیدیم مردمم چپ چپ نگاه میکردن😂😂 یا یه سری توی بچگی به یه فقیر شکلات دادم بهم گفت من شکلات نمیخوام دختر پول بده 😂همون شکلاتم از خودم نبود از توی مغازه برداشته بودم😂😂

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم ، تو را بخشنده پنداشتم و گنه کار شدم ، تو را وفادار دیدم و هر جا که رفتم بازگشتم، تو را گرم دیدم و در سردترین لحظات به سراغت آمدم ،تومرا چه دیدی که وفادار ماندی...

واییییییییییی ی چیز جدید یادم امد همین کیلیپس هایی ک بزرگ بودن خیلی مد بودن من و دختردایی نداشتیم برامون نمی‌گرفتند بعد چند گوله جوراب جمع می کردیم میزاشتم پشت روسری روسری هم سفت می‌بستیم واییی چقدر خوشحال بودیم و حس گنگ بودن🤦‍♀️🤣🤣🤣

منظورت کلیپس سره یا روسری؟

از اینا

اگه بچه شما هم دیر حرف زده میشه تجربتونو بگید.پسرم مهر ۱۴۰۰ دنیا اومده هنوز حرف نمیزنه💙برای خونه دار شدن همه یه صلوات بفرستین😍 پسرم الان مامان بابا دده ننه آب شیر داغ نه بله میگه خداروشکر. 
واییییییییییی خدا خیرت بده دختر🤣🤣🤣

سلامتی باشی خدا شمارو خیر بده با این تایپیک سم😂😂

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم ، تو را بخشنده پنداشتم و گنه کار شدم ، تو را وفادار دیدم و هر جا که رفتم بازگشتم، تو را گرم دیدم و در سردترین لحظات به سراغت آمدم ،تومرا چه دیدی که وفادار ماندی...
من ابروهام پر پیشته ولی مداد قهوه ای میزدم باز اونم پهن میکشیدم خیلی خشمگین میشد چهرم وایی چ سمی بود ...

من تاج ابروم یه مربعی در میاوردم بیا و ببین ابروم شکل ~ میشد😂

اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  

یه بارم رفتیم خونه همسایه یکی از فامیلاشون اومده بود یه بچه داشت طفلی نابینا بود مادر زادی .

وقت رفتن از همسایه پرسیدم این بنده خدا از نوزادی اینطوره گفت آره منم خیلی ریکلس گفتم خدا بیامرزدش😳😐🥲

به همین سوی چراغ 😂اول نفهمیدم چی شد چی گفتم دیدم جاریم هی داره سرخ و سرختر میشه رده افتادیم بعد جریانو گفت یعنی مردم 😂😂گفتم خدایا شکرت جلو مامانش نگفتم😂😂

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."در خواست دوستی از طرف آقایون پذیرفته نمیشه🙏"

یادمه اول دبیرستان بودم اون موقع خیلی لباس مدرسمون گشاد وبلند بود بعد خانوادمون نمیزاشتن کوتاه یا تنگ کنیم ما تو کلاس یه سه چهار تا سنجاق قفلی میزدیم از زیر مقنعه که کوتاه بشه از زیرم یه دونه میزدیم واسه تنگی مانتو...

بیرون که میرفتیم خودکار قرمز میمالیدیم به لبامون😄چقدرررررر تباااااه بودیم😄😄😄

یه عده از تو متنفر هستن،این برای این نیست کـه تو کاری کردی کـه کينه دارن،دلیلش اینه کـه تمام کارهایی کـه اون‌ها آرزوش رو دارن تو داری انجام میدی!        اسم کاربریمو شانسی زدم چی میزدم اخطار میزد
از همون کلیپسا که با پارچه دو طرف کلیپس شکل گل درست کرده بودن.موهاشونو میبندن بعد این کلیپس رو میزنن ...

نه😬🤣🤣

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲
وحشتنااااک.ببین تموم نمیشه 😂 یا یه مدت توی بچگی دوستم بهم یاد داده بود از کنار هرکی رد میشی صدای گ. ...

لعنتییییییی 😳😂😂😂🌿