2777
2789
عنوان

خواهرا ک والدین یا یکی از والدینتون رو از دست دادین

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 37 پست
روح پدرتون شادواقعا خیلی سختهانقدر دلم هواشو میکنه ک نگو😭

قربونت عزیزم...

منم همینطور

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
به خودت زجر بدی نمیزارن بابات از اون و ببینتت

نمیدونم چرا دو سه روزه از پنجشنبه داره خفه میشم از بغض

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😭😭😭الهی بمیرمچندسالشون بودببخش میپرسم چطور فوت شدنواقعا ناشنوا بودن؟؟،

خدانکنه عزیزدلم

پونزده روز مونده بود بشه ۲۲ساله

دانشگاه زمان فرجه ها بود اومده بود شهرمون بهمون سر بزنه

بعد ی رفیق داشت قرار بود بره خارج از کشور میخاست بره ازش خدافظی کنه که تو راه تصادف می‌کنه و ضربه مغزی میشه😔💔

نه عزیزم صحیح و سالم و خیلیی جوون بود داداشم

هر دفعه عکساشو میبینم اصلا متلاشی میشم😭💔

كُلُّ نَفْسٍ ذائِقَةُ الْمَوْتِ‌..
خدانکنه عزیزدلمپونزده روز مونده بود بشه ۲۲سالهدانشگاه زمان فرجه ها بود اومده بود شهرمون بهمون سر بزن ...

😭😭😭خداوند صبر به دلتون بده..روحشان شاد و قرین رحمت الهی 

۶سال پیش خواهرزاده ۲۰ساله منم با تصادف فوت شد

هنوز کمر راست نکردیم فوت پدرم 

خدایا چه امتحانای سختی😭😭

😭😭😭خداوند صبر به دلتون بده..روحشان شاد و قرین رحمت الهی ۶سال پیش خواهرزاده ۲۰ساله منم با تصادف فو ...

امین همچنین شمارو😔

خیلی سخته میفهمم اصلا زندگیمون توی این چند ماه از این رو به اون رو شده هر چقد بیشتر بگذره غمش بزرگتر میشه💔😔

كُلُّ نَفْسٍ ذائِقَةُ الْمَوْتِ‌..
امین همچنین شمارو😔خیلی سخته میفهمم اصلا زندگیمون توی این چند ماه از این رو به اون رو شده هر چقد بیش ...

اول دعا میکنم جاشون خوب باشه

بعد

انشاالله پشت پاشون برامون خوب باشه

این هفته سال مامانم هست تو این مدت 3بار خوابش دیدم همیشه هم لبخند رو لبش بوده و وقتی بغلش کردم واقعا احساسش کردم فقط بهم گفت یا صاحب الزمان زیاد بگو کمکت می‌کنه از زمانی که فوت کرده همیشه براش صلوات فرستادم وقتی به خواهر و زن داداشم گفتن براشون گفت ذکر یا صاحب الزمان زیاد بگو بعد از چند روز زن داداشم بهم گفت این ماه جشن صاحب الزمان هست بیایم شربت یا چیزی بدیم روح همه عزیزان آسمانی شاد 

داغ بابا خیلی سخته 

منم تازه پدرم رو از دست دادم 

خدا همه پدرها رو رحمت کنه 

هر چی دعا می کنم خواب پدرم رو ببینم فایده ندارد فقط یه بار دیدمش اومده بود خونم 

صلوات زیاد بفرست دوستم حالت خوب میشه دعات هم مستجاب میشه ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃

منم بابامو از دست دادم سر اون کرونای کوفتی ستون خانواده بود واقعا وقتی رفت همه چی از هم پاشید و من هنوز بعد گذشت سه سال وبا وجود داشتن یه بچه ی دوساله هنوزم افسرده ام و هیچی خوشحالم نمیکنه و خیلی هم خوابشو میبینم خیلی بابای مهربونی بود خیلی مسئولیت پذیر بود توی خوابم اصلا حرف نمیزنه فقط میبینمش که جوونه سرحاله