2777
2789
عنوان

خر ترین کاری ک کردین چی بوده🤣🤔🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 7122 بازدید | 208 پست
شمام تل هفتی هشتی میزدین به موهاتونیا با تل شونه ای ها جلو موها رو بدین بالا مانتو کینگ و کوین

خداروشکر از افتخارات اینه مانتو کینگ نداشتم .😂😂

اگه بچه شما هم دیر حرف زده میشه تجربتونو بگید.پسرم مهر ۱۴۰۰ دنیا اومده هنوز حرف نمیزنه💙برای خونه دار شدن همه یه صلوات بفرستین😍 پسرم الان مامان بابا دده ننه آب شیر داغ نه بله میگه خداروشکر. 

وااااایی منم دقیقا مثل خوووووودت بخدا اصلا انگار شکست عشقی خورده بودم از پشت بهم خنجر زدن 🤣🤣🤣🤣🤣... خدایا منو بکش 🙂

ولی عشق هنوز وجود داره این نسل ماست که وجودش رو ندارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اوایل دانشگاه تو گروه دانشگاه خیلی چت میکردم ،ورودی۹۳ بودم تازه تلگرام اومده بود جوگیر بودم

منم ورودی ۹۳ ام

امام صادق می فرمایند :دعا کن و نگو که کار از کار گذشته!هیچ دری کوبیده نمی شود،مگر اینکه روزی به روی کوبنده آن باز شود
یک مدت بین همسن و سالام مد شده بود برمی‌داشتم فیلمای asmr و اسلایم و ... میذاشتیم استاتوس واتساپ 😂 ...

از کلمات فارسی نمیتونی استفاده کنی😐😒

زندگانی نیست، تمرینِ فراوان مُردن است❤️‍🩹

تو استوری با فرد خیالی میجنگیدم ، همینجوری الکی استوری دعوایی و تیکه دار میذاشتم 😐

این خنده دار بود ولی انگار خیلیا اینجوری اند بعد نگاه میکنم فکر میکنم منظورش به کیه؟

با دخترم که دوسالش بود سر یه موضوعی چند ساعت بحث منطقی و فلسفی می کردم که مثلا فلان کار بده انجام ند ...

🤣🤣🤣🤣

امام صادق می فرمایند :دعا کن و نگو که کار از کار گذشته!هیچ دری کوبیده نمی شود،مگر اینکه روزی به روی کوبنده آن باز شود
یادمه اول دبیرستان بودم اون موقع خیلی لباس مدرسمون گشاد وبلند بود بعد خانوادمون نمیزاشتن کوتاه یا تن ...

حقیقت دلم برا خودمون سوخت 

چقد در حقمون ظلم شد

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

دهنم بو میده حرف میزدم دندون پزشکی رفتم دکتر گوارش رفتم گوش و حلق و بینی رفتم خوب نشدم که نشدم ی مدت ...

روزی چند بار این کارو انجام بدهه 

یه قاشق عسل بیار روش تا میتونی سیاه دانه بریز 

بعدم ترکیب بزار دهنت و چند دیقه بجو جوری که سیاه دانه کلا ریز شه تو دهنت 

سیاه دانه رو از قبل پودر نکنیا

کاربری دست 98348نفره

وااای نگو

وقتی ۱۲ ۱۳ سالم بود برای اینکه پیش دختر عمم خیلی شاخ به نظر بیام الکی گفتم فلان پسر فامیل دوست پسرمه 🤦🤦🤦🤦الان نمیدونم بعد ۸ سال چطور اینو از ذهنش پاک کنم 

البته اگه به همه نگفته باشه

شرفم رفت 

اگه الانم بگم خالی بندی بوده باور نمیکنه که

میشه یه صلوات برای هدفم بفرستی؟ 🤍