2777
2789
عنوان

خر ترین کاری ک کردین چی بوده🤣🤔🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 7122 بازدید | 208 پست
فقط میخوام بدونم فکرش چجوری به ذهنت رسیده بود 🤣

اینکه چیزی نیست دربرابربقیه کارام ؛حس میکردم خیلیشاخم 

سویشرتو میبستم به کمرم  توراه مدرسه...به هیچکس محل سگ نمیدادم حس میکردم عالموادم روم کراشن...دشوییمون توحیاط بود عادت داشتم ازدسشویی میومدم افتابه رو باخودم میاوردم  بااب توافتابه   اول اسم کراشمو توحیاط به انگلیسی مینوشتم  ونیت میکردم بهش برسم بعد هفته ای یبار کراشام عوض میشدقبلیو کنسل میکردم جدیده رو ازخدا میخاستم 

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینکه چیزی نیست دربرابربقیه کارام ؛حس میکردم خیلیشاخم سویشرتو میبستم به کمرم توراه مدرسه...به هیچکس ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 وای تو خیلی خوبی 🤣🤣🤣

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲
وایی بدبخت دختره😂😂😂🤣

بدبخت مننت ک اونطوری ضایع شده بودمممم بعد خودم فکر میکردم کار خوبی میکنم راهنماییش میکنم😭😭😭 خدایا منو بکششش

هی میگم کاش یادش نباشه وای خیلی زشت بود

واییییی بگو چی یادم افتاد 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

قبلا اصلا واژه کراش مراش نبود

من از پسر عموم خوشم میومد سن بلوغ بودم 

و هربار و هرکجا پسر عمومو میدیدم تو دفترچه ی کوچیک مخصوص مینوشتم ساعت و روز و زمان و مکان مربوطشو بعدش هم کلی دعا میکردم این بیاد منو بگیره و خززززززززز ترین قسمتش این بود یه بار از قصد دفترچه رو خونشون جا گذاشتم که ببینه بخونه 

بعد باخودم گفتم شاید پیداش نکنه بابامو مجبووووور کردم زنگ بزنه خونشون بگه دفترچه دخترم اونجا جامونده؟اگه اره بذارید کنار میاد میبره 

این یکی از تاریخی و خز ترین حرکات عمرم بود🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

البته بعددددد ها پسر عموم خواستگارم شد که نه خودم نه خانوادم راضی نبودیم و رد شد

وای فکر کن اون زمانیکه فُکُل مد بود خواهرم میزاشت بعد من جو مدرسه به خواهرم میگفتم اون شراره های اتی ...

کلا همه یه مدت تحت تأثیر جو بودیم دوباره برگشتیم تنظیمات کارخونه 😂😂😂

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

واییییی بگو چی یادم افتاد 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣قبلا اصلا واژه کراش مراش نبودمن از پسر عموم خوشم میو ...

پس چرا قبولش نکردی 

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲
خواهرشوهرم تعریف میکرد پدرش اجازه نمی داد کرم پودر بخره البته سنشم کم بوده بعد این میرفته پماد اکسید ...

واااااااااااااای خداااا

امام صادق می فرمایند :دعا کن و نگو که کار از کار گذشته!هیچ دری کوبیده نمی شود،مگر اینکه روزی به روی کوبنده آن باز شود
🤣🤣🤣🤣من رو عکس چشمم نوشتم از چشم که بیوفتیم بی ارزشی چه انسان باشی چه اشکو یه مدت طولانی هم پروفم ...

بیا اینو بزار عکس پروفایل نی نی سایتت🧸😂

نابودی اسراییل خونخوار و هرچی هرزهٔ بی بند و باره صلواااتتت😂لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑