2777
2789

سلام خواهرا

آیا خوابشون میبینید؟😭😭😭

من ۶ماهه بابام از دست دادم ۳ بار خوابش دیدم ..

تو این ۳ بار همش بهم چیزها و هدیه می‌داده..

مامان و خواهرام میگن ما خوابش نمیبینیم..

شما جی خواب پدر یا مادر اسمونیتون میبینید؟

مثلا می‌بینید جاش خوبه

بهتون توصیه ای میکنه

یا مثلا حرفی کاری ازتون بخاد...

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
من داداشمو از دست داده ده ماهی میشه و فقط یبار خوابشو دیدم که براش قضایای بعد رفتنش رو تعریف کردم

روحشون شاد 😭😭😭🥺

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من داداشمو از دست داده ده ماهی میشه و فقط یبار خوابشو دیدم که براش قضایای بعد رفتنش رو تعریف کردم

یعنی تو خواب باهاش کلی حرف زدی

من خواب میبین مادرم زنده شده دوباره میمیره . تازکیا یه خواب ازش دیدم یادم رفته
یه بارم سال اول اومد توخوابم کفت مشقاتویادت رفته
یه بارم \دربزرگ دختر خالم که فوت کر گفت فلان لباسو ب\وش

من خواب میبین مادرم زنده شده دوباره میمیره . تازکیا یه خواب ازش دیدم یادم رفتهیه بارم سال اول اومد ت ...

روحشون شاد

منم دوست دارم هرشب خواب بابام ببینم😭😭😭

یعنی تو خواب باهاش کلی حرف زدی

اره من و داداشم کلا خیلی باهم حرف میزدیم راجب همه چی

بعد رفتنش چن ماه بعد خواب دیدم گوشه اتاق روبروی هم نشستیم ازم میپرسید وقتی خبر فوتم اومد مامان و رفیقام چ عکس العملی داشتن و اینا

منم تک ب تک توضیح میدادم بغلش کرده بودم

بهش گفتم بزار ب مامان زنگ بزنم بیاد ببیندت دلش برات تنگ شده گف نه به کسی نگو همه فک میکنن من لالم و چیزی نمیشنوم و باور نمیکنن

خیلییی برام عجیب بود کاش بازم ببینم خوابشو🥲🥺

كُلُّ نَفْسٍ ذائِقَةُ الْمَوْتِ‌..
منم 2 یا 3 ماه ی بار خواب پدرمو میبینم

روحشون شاد

😔😭

بعضی وقتا حس میکنم از غصه از دست دادن بابام فقط دلم خودکشی میخاد

روحشون شادمنم دوست دارم هرشب خواب بابام ببینم😭😭😭

ده سال گدشته من سر جمع ۵ بار خوابشو دیدم خیلی کم میاد به خواب من به یکی ازفامیلامون گفته بودنماز  رو جدی بگیرید

خدارحمت کنه پدرت  رو

اره من و داداشم کلا خیلی باهم حرف میزدیم راجب همه چیبعد رفتنش چن ماه بعد خواب دیدم گوشه اتاق روبروی ...

😭😭😭الهی بمیرم

چندسالشون بود

ببخش میپرسم چطور فوت شدن

واقعا ناشنوا بودن؟؟،

ده سال گدشته من سر جمع ۵ بار خوابشو دیدم خیلی کم میاد به خواب من به یکی ازفامیلامون گفته بودنماز رو ...

😭😭😭😭امروز خیلی حالم بده

سر خود قرصم قطع کردم 

اشکام همینجور سرازیر میشه