2777
2789
عنوان

بچه بنظرتون واکنش نامزدم زیادی تند نبوده

| مشاهده متن کامل بحث + 2166 بازدید | 128 پست
منم عصبانی بودم بعدم فکر کردم بخدد فهمیده دارم میرم حتی گفتم ببین سرشم از زیر پتو بیون نیاورد بگه دا ...

میدونی چرا رفته زیر پتو ،چون بحث بالا گرفته و نخواسته بزرگتر بشه 

مردا و زنا خیلی متفاوتن 

زنا تو عصبانیت نیاز به گفتگو دارن مردا نیاز به سکوت

توروخدا اینطوری راهنمایی نده به دختر مردم،منم ۱۰ساله متاهلم و میدونم اگه اینطور با لجبازی بخوان پیش ...

کارهردو اشتباه نبوده عزیزم یلحظه دقت کن این خانم اونجا مهمان بوده خونه ی نامزدش که چقدر از رفتن خوشحال بوده اونجا دلشو شکسته گریه ش انداخته محلش نداده بنظرت باید مثل این توسری خورها می موند و گریه میکرد؟ یا نازآقا رو میکشید؟ 

اللهمَّ العن اولَ ظالم ظلمَ حقَّ محمد و ال محمد و اخِرَ تابِع له علی ذالکَاللهمَّ العنِ العصابةَ التی جاهدتِ الُحسین وَشایعتْ و بایِعتْ و تابِعتْ علی قِتلاللهمَّ العنهم جمیعاًالسلام علیکَ یا ابا عَبداللهِ وَ علی الاَرواح الَّتی حَلت بفنآئِکَ علیکَ مِنیسلامُ الله ابداً ما بَقیتُ وَ بقیَ اللیلُ وَ النهارَوَ لاجعلهُ اللهُ اخرَ العهدِمنی لزیارتکم السلامُ علی الحسین  علی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کارهردو اشتباه نبوده عزیزم یلحظه دقت کن این خانم اونجا مهمان بوده خونه ی نامزدش که چقدر از رفتن خوشح ...

بعد آخه سرشم کرد زیر پتو اصلا نگفت داری میپوشی کجا میخوای بری؟من فکر کردم متوجه شده دارم میرم بعد گفت من فکر کردم داری میری پایین آب بخوری

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻
میدونی چرا رفته زیر پتو ،چون بحث بالا گرفته و نخواسته بزرگتر بشه مردا و زنا خیلی متفاوتن زنا تو عصبا ...

بهم گفت فکر کردم داری میری پایین آب بخوری وقتی صدا دره بیردنو شنیدم متوجه شدم رفتی،واسه همینم یهو جوش آورد اونجوری مانتومو کشید هلم داد

هر کار کردم نتونستم به مامانم بگم ،گفتم بیام اینجا بالاخره چند نفر هستن زندگی کردن چندساله این دوران ...

یکم اروم تر شدین بشینین باهم صحبت کنین 

دلخوریتو بهش بگو و ازش بخواه هیچوقت تو بحث به اینجا نرسین و هیچوقت تکرار نکنین این حرکتو

خودشو کنترل کرده حرف بدتری نزنه ... هر چند تحملش خیلی سخته ولی کار درستی کرده رفته زیر پتو 😁

بعد میگفت فکر کردم رفتی پایین آب بخوری یهو صدا درو شنیدم دیدم رفتی،بعد که اومدم اونجوری هلم دادو مانتومو کشید،الان من چه برخوردی بکنم باهاش؟اسمشو بیارم بگم چرا اینجوری کردی؟چیکار کنم

توروخدا اینطوری راهنمایی نده به دختر مردم،منم ۱۰ساله متاهلم و میدونم اگه اینطور با لجبازی بخوان پیش ...

تو عمق زندگی بله. طرفو میشه  مخشو زد . ولی اینها اول راهن پسره نباید ب خودش اجازه بده اینطوری لهش کنه. مانتوشو بکشه چطور روزی ک خواستدش با خواهش و التماس بوده حالا مانتوشومیکشهو خط نشون میکشه؟ عزیزم شاید حرفهای من یجور دو به هم زنی به نظرتون بیاد اما حقیقته اگر خانم ازاول بهش رو نده اون جرعت نداره بعدا اذیتش کنه. من ی عمر ب شوهرم رو دادم. برای مثال میگم مادرشوهرو خواهرشوهرو هرکی رسید چندسال اول زندگیمو ب گوه کشیدن چون شوهرم اجازه میدادو گریه های من اهمیتی نداشت.خودشم همینطوردعوا هایی داشتیم ک براش اهمیت نداشت چقدرمن مچاله میشم .

اما عروس خواهرشوهرم از روز اول ب مادرشوهر و شوهرش رو نداد حالا شاهانه زندگی میکنه پسره ماشا الله هر روز بیشترازقبل عاشقشه با اینکه ازدواجشون عاشقانه نبود . 

اماشوهرمن بعد سالها متوجه شد هیچکی براش مثل زنش نمیشه و نباید دلشو بشکنه. اما این وسط من دیگه جوون و شاداب نیستم با اینکه 32سالمه اما مثلا عروس خواهرشوهرم روزب روز خوشکل ترو شادابتر و خوشتیپ تره با اینحال که دوسال ازمن کوچکتره. چون بی محبتیایی ک من دیدم گریه هایی ک من کردم اون نکرد. و این برمیگرده ب احترام مرد نسبت ب زنش و کوتاه اومدن زن از روز اول.

اللهمَّ العن اولَ ظالم ظلمَ حقَّ محمد و ال محمد و اخِرَ تابِع له علی ذالکَاللهمَّ العنِ العصابةَ التی جاهدتِ الُحسین وَشایعتْ و بایِعتْ و تابِعتْ علی قِتلاللهمَّ العنهم جمیعاًالسلام علیکَ یا ابا عَبداللهِ وَ علی الاَرواح الَّتی حَلت بفنآئِکَ علیکَ مِنیسلامُ الله ابداً ما بَقیتُ وَ بقیَ اللیلُ وَ النهارَوَ لاجعلهُ اللهُ اخرَ العهدِمنی لزیارتکم السلامُ علی الحسین  علی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین

کارهردو اشتباه نبوده عزیزم یلحظه دقت کن این خانم اونجا مهمان بوده خونه ی نامزدش که چقدر از رفتن خوشح ...

عزیز جان لطفا تراژدیش نکن، معقول نگاه کن به قضیه

اینا دوساله با همن و قطعا بالا پایین هست تو این دو سال 

اینم یکی از پایین هاست و با صحبت باید حل کنند

قطعا اقا هم کلی ناراحت شده ولی خب خانوما راحتتر احساسشونو بروز میدن و گریه میکنن!

هر دو اشتباه کردن و براحتی با گفتگو حل میشه

بعد آخه سرشم کرد زیر پتو اصلا نگفت داری میپوشی کجا میخوای بری؟من فکر کردم متوجه شده دارم میرم بعد گف ...

عزیزم من تا قیامت میگمت خوب کردی. هرکی میخوادهرچی بگه. 

اینم مهم نیست ک برگشتی نمیگم قهرخوبه نه اصلا. ولی حساب کاردستش بیاد ک ارزشت بالاعه

بعد میگفت فکر کردم رفتی پایین آب بخوری یهو صدا درو شنیدم دیدم رفتی،بعد که اومدم اونجوری هلم دادو مان ...

نه تو الان خودت رو سفت بگیر اگر پیام داد یا زنگ زد سرسنگین باش و  بگو حق نداشتی منو هل بدی... خلاصه یه کاری کن پشیمونی رو بفهمی از حرفاش😁

عزیز جان لطفا تراژدیش نکن، معقول نگاه کن به قضیهاینا دوساله با همن و قطعا بالا پایین هست تو این دو س ...

میفهمم ها.. ولی اون اقا اگر میخواست گفتگوکنه سرشو زیرپتونمیکرد. هردوطرف بایدبخوان گفتگو کنن. عیب نداره بذار ی تلنگر بشه برا پسره ک زنشو بی حرمت نکنه..

یکم اروم تر شدین بشینین باهم صحبت کنین دلخوریتو بهش بگو و ازش بخواه هیچوقت تو بحث به اینجا نرسین و ه ...

آهان یعنی میگین درمورد کارش حرف بزنم باهاش؟یا کلا قضیه رو دیگه باز نکنم؟میترسم نکنه عادت شه،من بابام تا حالا صدای بلندشم نشنیدم اصلا خیلی حالم بده نمیدونم توقع نداشتم

تو عمق زندگی بله. طرفو میشه مخشو زد . ولی اینها اول راهن پسره نباید ب خودش اجازه بده اینطوری لهش کن ...

عزیزم منم کلی زندگی کردم و کلی دلخوری و سختی تو رابطمون بوده،دوران عقد منم مثل استارتر زود ناراحت میشدم و قهر میکردم و واقعا به خودمون و رابطه صدمه زدم چون مردا با لجبازی فقط جری تر میشن و براشون عادی میشه 

۱۰ بار میاد دنبال استارتر بار ۱۱هم دیگه براش اهمیتی نداره

وقتی صحبت هست چرا دعوا 

میفهمم ها.. ولی اون اقا اگر میخواست گفتگوکنه سرشو زیرپتونمیکرد. هردوطرف بایدبخوان گفتگو کنن. عیب ندا ...

بخدا شونه سمت چپم از ناراحتی درد گرفته،اصلا توقع نداشتم اینجوری واکنش نشون بده،خب من ناراحت دارم گریه میکنم سرشو کرده زیر پتو،لااقل میگفتی داری میپوشی کجا بری ...

منم دیدم اهنیت نمیده خب رفتم،بمونم خوابیدنشو نگاه کنم؟