تو عمق زندگی بله. طرفو میشه مخشو زد . ولی اینها اول راهن پسره نباید ب خودش اجازه بده اینطوری لهش کنه. مانتوشو بکشه چطور روزی ک خواستدش با خواهش و التماس بوده حالا مانتوشومیکشهو خط نشون میکشه؟ عزیزم شاید حرفهای من یجور دو به هم زنی به نظرتون بیاد اما حقیقته اگر خانم ازاول بهش رو نده اون جرعت نداره بعدا اذیتش کنه. من ی عمر ب شوهرم رو دادم. برای مثال میگم مادرشوهرو خواهرشوهرو هرکی رسید چندسال اول زندگیمو ب گوه کشیدن چون شوهرم اجازه میدادو گریه های من اهمیتی نداشت.خودشم همینطوردعوا هایی داشتیم ک براش اهمیت نداشت چقدرمن مچاله میشم .
اما عروس خواهرشوهرم از روز اول ب مادرشوهر و شوهرش رو نداد حالا شاهانه زندگی میکنه پسره ماشا الله هر روز بیشترازقبل عاشقشه با اینکه ازدواجشون عاشقانه نبود .
اماشوهرمن بعد سالها متوجه شد هیچکی براش مثل زنش نمیشه و نباید دلشو بشکنه. اما این وسط من دیگه جوون و شاداب نیستم با اینکه 32سالمه اما مثلا عروس خواهرشوهرم روزب روز خوشکل ترو شادابتر و خوشتیپ تره با اینحال که دوسال ازمن کوچکتره. چون بی محبتیایی ک من دیدم گریه هایی ک من کردم اون نکرد. و این برمیگرده ب احترام مرد نسبت ب زنش و کوتاه اومدن زن از روز اول.