2777
2789
عنوان

بچه بنظرتون واکنش نامزدم زیادی تند نبوده

| مشاهده متن کامل بحث + 2168 بازدید | 128 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب راست گفته اصلا صورت خوشی نداره موقع بحث خونه رو ترک کنی

منم ناراحت بودم بحث الکی هم نبود اصلا تا حالا انقدر بحثمون بالا نگرفته بود سرشو کرد زیر پتو خوابید منم گریم گرفت پوشیدم زدم بیرون

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻
نمیدونم شاید منم پخته عمل نکردم

اون چی؟ اون نبایدپخته عمل کنه؟ 

اللهمَّ العن اولَ ظالم ظلمَ حقَّ محمد و ال محمد و اخِرَ تابِع له علی ذالکَاللهمَّ العنِ العصابةَ التی جاهدتِ الُحسین وَشایعتْ و بایِعتْ و تابِعتْ علی قِتلاللهمَّ العنهم جمیعاًالسلام علیکَ یا ابا عَبداللهِ وَ علی الاَرواح الَّتی حَلت بفنآئِکَ علیکَ مِنیسلامُ الله ابداً ما بَقیتُ وَ بقیَ اللیلُ وَ النهارَوَ لاجعلهُ اللهُ اخرَ العهدِمنی لزیارتکم السلامُ علی الحسین  علی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین

عزیزم کارت خیلی اشتباه بوده و اونم عکس العملش وحشتناک نبوده ،وقتی داری میری و جواب نمیدی چیکار کنه ه ...

منم عصبانی بودم بعدم فکر کردم بخدد فهمیده دارم میرم حتی گفتم ببین سرشم از زیر پتو بیون نیاورد بگه داری میپوشی برا چی

نمیدونم شاید منم پخته عمل نکردم

خودتو سرزنش نکن عزیزم هر رفتاری یه درسی میشه برا آینده سر زندگی هم ک رفتی اصلا قهر نکن یاد بگیرید درمورد مشکلات تو آرامش حرف بزنید تا حل بشه

دخترم قراره بیاد و بشه فرشته خونمون😍😍

منم ناراحت بودم بحث الکی هم نبود اصلا تا حالا انقدر بحثمون بالا نگرفته بود سرشو کرد زیر پتو خوابید م ...

خودشو کنترل کرده حرف بدتری نزنه ... 

هر چند تحملش خیلی سخته ولی کار درستی کرده رفته زیر پتو 😁

من برعکس همه میگم کارت خیلیم خوب بوده و اون غلط کرد مانتوتوکشید مگه ارزشت پایینه ک بخوای بله قربان گ ...

توروخدا اینطوری راهنمایی نده به دختر مردم،منم ۱۰ساله متاهلم و میدونم اگه اینطور با لجبازی بخوان پیش ببرن سنگ روی سنگ نمیمونه 

مگه میشه راحت بره و جواب نده 

هر ادمی ارزشمنده نه فقط خانوم 

کار هردو اشتباه بوده و هر عملی عکس العمل داره

خودتو سرزنش نکن عزیزم هر رفتاری یه درسی میشه برا آینده سر زندگی هم ک رفتی اصلا قهر نکن یاد بگیرید در ...

حالا چقدرم ادعام میشه صبورم ولی واقعا ناراحت بودم یعنی وقتیم دیدم اونم هیچ واکنشی نشون نداد گفتم براش مهم نیس لابد که برم

والا اینجا نگار مقصره صددرصد منم🥲

نه عزیزم ب حرف بقیه گوش نکن. گربه رو دم حجله بکش وگرنه ی عمر اون ناراحتت میکنه توگریه میکنی محل نمیده قهرمیکنی فوقش یا ازترس ابروش میاد دنبالت یامانع رفتنت میشه ولی این جریان هربار ادامه پیدامیکنه. 

اللهمَّ العن اولَ ظالم ظلمَ حقَّ محمد و ال محمد و اخِرَ تابِع له علی ذالکَاللهمَّ العنِ العصابةَ التی جاهدتِ الُحسین وَشایعتْ و بایِعتْ و تابِعتْ علی قِتلاللهمَّ العنهم جمیعاًالسلام علیکَ یا ابا عَبداللهِ وَ علی الاَرواح الَّتی حَلت بفنآئِکَ علیکَ مِنیسلامُ الله ابداً ما بَقیتُ وَ بقیَ اللیلُ وَ النهارَوَ لاجعلهُ اللهُ اخرَ العهدِمنی لزیارتکم السلامُ علی الحسین  علی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین

حالا چقدرم ادعام میشه صبورم ولی واقعا ناراحت بودم یعنی وقتیم دیدم اونم هیچ واکنشی نشون نداد گفتم برا ...

اون حواسش نبوده بنده خدا چقد عصبیش کردی ک رفته زیر پتو

دخترم قراره بیاد و بشه فرشته خونمون😍😍

توروخدا اینطوری راهنمایی نده به دختر مردم،منم ۱۰ساله متاهلم و میدونم اگه اینطور با لجبازی بخوان پیش ...

هر کار کردم نتونستم به مامانم بگم ،گفتم بیام اینجا بالاخره چند نفر هستن زندگی کردن چندساله این دورانو گذروندن از من خیلی بیشتر بلدن،الان نمیدونم چجوری باهاش برخورد کنم؟یعنی یجوری رفتار کنم انگار هیچی نشده؟