2777
2789
عنوان

پریود در حد لکه

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 25 پست
خیلی ممنون.آخه من میخوام بازم مصرف کلومینو شروع کنم ،نمیدونم چکار کنم

عزیزم . استفاده از داروهای هورمونی مثل کلومیفن باید دکتر تایید کنه وزیر نظر ومشاوره خوده دکتر مصرف کنی . از آنجایی که تغییراتی در قاعدگی و لکه‌بینی تجربه کردی، بهتره که قبل  از شروع مجدد مصرف کلومیفن، با پزشکت مشورت کنی 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزمنم دارم از19سالگی اول اینکه قندروکلا حذف کن،شیرینی،کیک،ابمیوه،هذچیزی که قنداره،چربی زیاداستفاده نکن،حتما پیاده روی برو.همیشه رحمت روگرم نگه دارمثلا بعدظرف شستن سشوارکن خودتو لباستو عوض کن بعدحمام خودتو سشوارکن.من یه قرص میخوردم دوفستان خارجی ایرانیش زیادبه دردنمیخوره باای قرص ماه تاماه پریود میشدم بعدش دوباره قطع میکردم خودم پریودمیشدم همچنان ادامه داره گاهی میشم گاهی باقرص،دوران پریودیت اصلا خمام نرو،ازسردیجات استفاده نکن.وقتی پریودنیستی رحمت با روغن سیاه دانه و..ماساژبده،بادکش گرم هم عالیه.اینها به حامله شدنت خیلی کمک میکنه

صبح ها عسل وسیاه دانه یه قاشق بخور ناشتا وشبها هم بخوریه قاشق چایخوری،سیاه دانه حتما باید همون روزاسیاب کنی اگه ازقبل اسیاب کنی خاصیتش ازبین میره یه کوچلو سیاه دانه بریز داخل عسل بخور،ژل رویال بخور،گوشت گوسفندی،نخود ،نخوداب،برنج سفیدنخور یه کم شوید یازیره استفاده کن.ان شااللع اینهارورعایت کن حتما بعدش بروزیرنظریه متخصص خوب وحتما حتما حتما شوهرت باید ازمایش اسپرم بذه اونوقت بهت دارومیدن وبه امیدخداباردارمیشی،دوماه رعایت کنی عالیه یاسه ماه بعدش ان شااله باداروحامله میشی

صبح ها عسل وسیاه دانه یه قاشق بخور ناشتا وشبها هم بخوریه قاشق چایخوری،سیاه دانه حتما باید همون روزاس ...

من اونسری سیاه دونه رو داشته خوردم با عسل

باید آسیاب شه مزه بدی نمیده؟

صبح ها عسل وسیاه دانه یه قاشق بخور ناشتا وشبها هم بخوریه قاشق چایخوری،سیاه دانه حتما باید همون روزاس ...

عزیزم شوهرم آزمایش اسپرم داده شکر خدا سالمه،اون رعایت اصلاح سبکو پنج ماه پیش به مدت سه ماه انجام دادم خیلی خوب بود ولی متاسفانه ولش کردم،بازم شروعش میکنم

خدایا خسته م