جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
خوبه دیکه اینقدری پول داری که از 3 تومن گوت به 5 تومن برسی
دلم میخواد منم مادربشم❤ یه دل سیر نگات کنم❤ یه دل سیر بغلت کنم❤ عطر تنت رو عمیق بو بکشم مادر❤کاش خدا منو لایق تو میدونست❤بخدا که بهترین مادر دنیا میشم واست ❤ تو بیا فقط جان مادر تو فقط بیا.......
مثلا میرم گوشت بخرم می دونم مثلا ۳ تومن گوست احتیاج داریما. من ۵ تومن می خرم یا میرم سوپری به قصد یه ...
گلی اگر نمیتونی روی خودت کنترل داشته بآشی
یک کارت جداگانه ببر
قبل رفتن از خونه به همون میزانی که میخوای خرج کنی به صورت عقلانی ، پول بریز توی
اینجوری دستت بسته اس
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
انگار مغزم عادت کرده من میگم هر ماه یه طوری خودم بندازم تو قسط که اول قسطا رو بدم پول نمونه که خرج ک ...
خب گلی این میشه گول زدن خودت
چرا تلاش نمیکنی عادت کنی؟
این ایده ای که بهت دادم رو تست کن ، کم کم عادت میکنی به مدیریت
بالاخره به عنوان یک خانم بالغ باید مدیریت مالی تونو قوی کنید💚