2777
2789
عنوان

خانما چه کار کنم ولخرجی نکنم

288 بازدید | 20 پست

الکی پولا رو حروم نمیکنم  چیزای بی خود بی خود می خرم 

دوست دارم هی بخرم هی بخرم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

مثلا میرم گوشت بخرم می دونم مثلا ۳ تومن گوست احتیاج داریما. من ۵ تومن می خرم 

یا میرم سوپری به قصد یه چیز.  ده تا چیزم می خرم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوبه دیکه اینقدری پول داری که از 3 تومن گوت به 5 تومن برسی

دلم میخواد منم مادربشم❤ یه دل سیر نگات کنم❤ یه دل سیر بغلت کنم❤ عطر تنت رو عمیق بو بکشم مادر❤کاش خدا منو لایق تو میدونست❤بخدا که بهترین مادر دنیا میشم واست ❤ تو بیا فقط جان مادر تو فقط بیا.......
به جای خریدای ارزون و خرت و پرت با خودتون طی کنین کم خرید میکنم ولی چیز خوب میگیرم

منم خوبشو میگیرم  

هی میگما. نمیشه 

مثلا میرم گوشت بخرم می دونم مثلا ۳ تومن گوست احتیاج داریما. من ۵ تومن می خرم یا میرم سوپری به قصد یه ...

گلی اگر نمیتونی روی خودت کنترل داشته بآشی

یک کارت جداگانه ببر 

قبل رفتن از خونه به همون میزانی که میخوای خرج کنی به صورت عقلانی ، پول بریز توی 

اینجوری دستت بسته اس

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

گلی اگر نمیتونی روی خودت کنترل داشته بآشییک کارت جداگانه ببر قبل رفتن از خونه به همون میزانی که میخو ...

تمام کارت حقوق دست منه. بعد منم مدیریت صفر 

تمام کارت حقوق دست منه. بعد منم مدیریت صفر

خب یک حساب جدید باز کن برای خودت 

به اون پاریز کن سقف هزینه هاتو 

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

خب یک حساب جدید باز کن برای خودت به اون پاریز کن سقف هزینه هاتو

انگار مغزم عادت کرده 

من میگم هر ماه یه طوری خودم بندازم تو قسط که اول قسطا رو بدم پول نمونه که خرج کنم 

انگار مغزم عادت کرده من میگم هر ماه یه طوری خودم بندازم تو قسط که اول قسطا رو بدم پول نمونه که خرج ک ...

باز میگم نه دنیا دو روزه خرج کن بره 

انگار ذهنیت مشکلم 

انگار مغزم عادت کرده من میگم هر ماه یه طوری خودم بندازم تو قسط که اول قسطا رو بدم پول نمونه که خرج ک ...

خب گلی این میشه گول زدن خودت 

چرا تلاش نمیکنی عادت کنی؟ 

این ایده ای که بهت دادم رو تست کن ، کم کم عادت میکنی به مدیریت

بالاخره به عنوان یک خانم بالغ باید مدیریت مالی تونو قوی کنید💚

خب یا وام خونگی بنویس یا هرماه اول برو ۵تومن بده سکه پارسیان اینجوری مجبوری درست خرج کنی

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.