2777
2789
عنوان

بچه بنظرتون واکنش نامزدم زیادی تند نبوده

| مشاهده متن کامل بحث + 2168 بازدید | 128 پست
عزمزم من روی صحبتم با استارتر بود یجورایی فهمیدم داد و بیدادش زیاده کار ب شما ندارم و کاملا درکت میک ...

خیلی برمیگرده به دوران بلوغشون 

همسر من تو خونشون خیلی دعوا و داد و بیداد و کتک بوده 

من این جیزا رو نمیدونستم و همیشه‌ خودمو مقصر میدونستم ولی الان فهمیدم انقدارم مقصر نیستم اون کنترل خشم نداره تاپیکمو بخونی میبینی همین جمعه ای سر صبحانه به خاطر اینکه زود سیر شدم و نتونستم غذایی که اون میگفت رو بخورم کلی عربده کشید و طفلی بچه هام رنگشون پرید 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی برمیگرده به دوران بلوغشون همسر من تو خونشون خیلی دعوا و داد و بیداد و کتک بوده من این جیزا رو ن ...

تو یکی از تاپیکت یه پیام گزاشتم میشه بخونیش

دخترم قراره بیاد و بشه فرشته خونمون😍😍

خیلی برمیگرده به دوران بلوغشون همسر من تو خونشون خیلی دعوا و داد و بیداد و کتک بوده من این جیزا رو ن ...

من الان شاید بقول بقیه لوس بنظر بیام ولی سردرد گرفتم از همون حرکتش وحس بدی دارم

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻
ببین عزیزم اینجا هرکسی یه نظری داره بنظر من حتما حتما یه مشاوره برو پیش از ازدواج قبل عقدتون ببینید ...

ما بعد دوسال دوستی بهم رسیدیم الان یکسال و نیمه نامزدیم خیلی بحث بوده بالاخره تفاوت سلیقه و عقیده بوده ولی هیییچوقت جز امروز که از خونه زدم بیرون نشده بود دستشم بهم بخوره

همینجا میگفتید منم از تجربیاتشون استفاده میکردم☹️

عزیزم حرف خاصی نزدم فقط گفتم یه مشاوره بره اگه درست بشو نیس راهشو جدا کنه چه فایده اين بچه ها تو خونه ای پر از دعوا بزرگ بشن بشما هم توصیه میکنم مشاوره رو برو و چندبار دیگه امتحانی عصبیش کن وگرنه بچه دار بشی دستت هیجا بند نیس

دخترم قراره بیاد و بشه فرشته خونمون😍😍

من الان شاید بقول بقیه لوس بنظر بیام ولی سردرد گرفتم از همون حرکتش وحس بدی دارم

عزیزم لوس نیستی هر کسی توی یه شرایطی بزرگ شده 

که گفته هرکی پوست کلفتر باشه بهتره اینجوری نیست

ماها ضمخت شدیم در عین حال مثل چینی بند زده

عزیزم لوس نیستی هر کسی توی یه شرایطی بزرگ شده که گفته هرکی پوست کلفتر باشه بهتره اینجوری نیستماها ضم ...

به قدری حالم بده و احساس تحقیر شدن دارم که حد نداره