2777
2789
عنوان

بچه بنظرتون واکنش نامزدم زیادی تند نبوده

| مشاهده متن کامل بحث + 2168 بازدید | 128 پست
عزیزم منم کلی زندگی کردم و کلی دلخوری و سختی تو رابطمون بوده،دوران عقد منم مثل استارتر زود ناراحت می ...

دقیقا نامزدم میگفت دفعه بعد رفتی برو همون خونه بابات برا همیشه😑😐

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا نامزدم میگفت دفعه بعد رفتی برو همون خونه بابات برا همیشه😑😐

منم میگم عادی نکن 

جدی باهاش صحبت کن و ازش قول بگیر اخرش باشه و خودتم تکرار نکن

هیچوقت اجازه نده یسری موقعیت ها برات پیش بیاد

عزیزم نباید از خونه میرفتی بیرون به هرحال سرشو از زیر اون پتو میاورد بیرون تو هم بهش کم محلی میکردی تا حساب کار دستش بیاد چون اینجوری هی بخای بری براش عادی میشه و دیگه دنبالت نمیاد

نه واکنشش تند نبوده. کلا مردا خیلی رو اینکه زن خونرو ترک کنه بعد دعوا حساسن. میگن ما بریم یه هوایی بخوره به سرمون عب نداره ولی زن نره. من همسرم خیلی حساسه. میگه بحثمون شد برو تو اتاق درو ببند راهمم نده ولی هیچ جا نرو

عزیزم نباید از خونه میرفتی بیرون به هرحال سرشو از زیر اون پتو میاورد بیرون تو هم بهش کم محلی میکردی ...

نه اصلا اولین بار بود همچین بحثی میکردیم تو این دوساله،واکنششو که دیدم اصلا مات مونده بودم 

نه واکنشش تند نبوده. کلا مردا خیلی رو اینکه زن خونرو ترک کنه بعد دعوا حساسن. میگن ما بریم یه هوایی ب ...

اینم فکر کنم خیلی بدش میاد انگار،شاید دست گذاشتم رو نقطه ضعفش چون اینجوری که مانتومو کشیدو هلم داد اصلا طبیعی نبود بخدا جام کردم

منم میگم عادی نکن جدی باهاش صحبت کن و ازش قول بگیر اخرش باشه و خودتم تکرار نکنهیچوقت اجازه نده یسری ...

واقعا از اینکه تو همچین موقعیتی قرار گرفتم خیلی ناراحتم، بخدا روانم هم ریخته

تمومش کنبه نفعته

ما دوسال دوست بودیم الان نزدیک دوساله نامزدیم هیچوقت همچین چیزی ازش ندیده بودم حس میکنم خیلی تحقیر شدم یکی به من بگه من جه برخوردی بکنم 

یه باره که ول نمیکنن برن جواب تلفنم ندن اینجور قهر کردن کار بچه هاست

الان من چه واکنشی نشون بدم؟بخدا منم ناراحت بودم چیکار کنم حسه بدی دارم که اینجوری باهام رفتار کرد

والا اگه نمیومد دنبالت میگفتی نیومدن رفتارش عجیب الآنم که اومده اینطوری میگی حساس نباش انقد

خب الان من دیگه راجبش اصلا حرف نزنم باهاش؟انگار نه انکار که اینجوری مانتومو کشیده و هلم داده؟هیچی نگم؟