2777
2789

دیشب اصلن نخوابیدم از دستشون و گریه های بچم 

یعنی اصلا رعایت نمیکنن هر صدایی درمیارن تا این بچه رو بیدار کننن و گریه کنه 

دست اخر شوهرم میگه سخت نگیر راحت باش 

دیشب ۴۰بار مادرشوهرم رفته دستشویی چند بار ماشین برادرشوهرم دزدگیرش صدا داده عطسه های پدرشوهرم و.....با هرکدوم بچم گریه کرده و یا بیدار شده 

دست اخر صبح همه شاد و قبراق من بیچاره فقط خسته بهم میگن ما قدیما بچه هامون اینطور نبود شما بچه هاتون سوسولن .یا میگن رو به بچه چرا مادرتو اذیت میکنی 

خو اخه بچه رو شما اذیت میکنید .

دلم میخواد شوهرمو بزنم که اونا رو اورد دنبالمون سفر 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

با بالش خفه اش کن

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

تو چرا رفتی آخه عزیزم وای منم انقد بدم میاد جایی باشم و مراعات منو بچه هامو نکنن 

عقط اونجاش که صبحش سر حال بیدار میشن و بگو بخند و هی به تو که ناراحتی و از دستشون عصبی هستی میگن چی شده چرا همش ناراحتی خخخخخ

دیگه میری سفر باید فکر اینجاهارم بکنینمیتونن بخاطر بچت دستشویی نرن یا جلوی دزدگیرو عطسشو بگیرن.مگه د ...

فکر کردم حرفمو قبول نکردن و اینکه اونا خودشونو مهمون کردن 

شوهرم هی گفت کمکی داریم بگیره ما بریم دور بخوریم 

گول خوردم