2777
2789
عنوان

پریود در حد لکه

158 بازدید | 25 پست

سلام خانوما

من این ماه کلومیفن و آمپول منوتروپین و سینال اف تزریق کردم،همیشه پریودام خون و لخته زیاد داشتم ،الان بعد پانزده روز تاخیر کلی دمنوشو اینا خوردم ،امروز صبح رفتم دستشویی فقط در حد لکه ،دو سه تا لکه خون قهوه ای و رقیق دیدم،به نظرتون طبیعیه؟

خدایا خسته م

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم. با توجه به درمان‌های هورمونی که استفاده کردی (کلومیفن، منوتروپین و سینال اف)، تغییرات در الگوی قاعدگی و میزان خونریزی می‌تونه طبیعی باشه. این داروها بر هورمون‌ها و تخمدان‌ها تأثیر میزارن و ممکنه باعث تغییراتی در قاعدگی بشن

لکه‌بینی که مشاهده کردی، می‌تونه یکی از این تغییرات باشه

عزیزم. با توجه به درمان‌های هورمونی که استفاده کردی (کلومیفن، منوتروپین و سینال اف)، تغییرات در الگو ...

خیلی ممنون.آخه من میخوام بازم مصرف کلومینو شروع کنم ،نمیدونم چکار کنم

خدایا خسته م
من پریودنمیشدم بی بی زدم چندمدل مخالف هاله انداخت رفتم ازمایش. حامله نبودم.میدونم چی می گی اما خیالت ...

شش ماه پیش پریودم عقب افتاد کلی بی بی زدم منفی،رفتم آزمایشم منفی بود،خیلی ضایع شدم،الان به بی بی چک خیلی باور دارم

خدایا خسته م