2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید پیاز کردم تو گوشم حالا نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 1128 بازدید | 118 پست
اره گفت چیزی مشخص نیست اگرم باشه رفته گوش میانی

کاش گوش میانی رو هم برات معاینه میکردن دکترا بیخیال شدن🫤

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گفت من دستگاهشو ندارم مگه میشه اخه متخصص گوش باشه و دستگاه نداشته باشه

عوض کن دکتر . برو پیش یک نفر دیگه. جدی بگیر ‌. نه اینکه بترسی چیزی نیست. ولی خب بالاخره بی تفاوتم نمیشه ازش رد شد 

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘
عوض کن دکتر . برو پیش یک نفر دیگه. جدی بگیر ‌. نه اینکه بترسی چیزی نیست. ولی خب بالاخره بی تفاوتم نم ...

فردا میخام برم دکتر دیگه 

فقط امیدوارم اونم نگه برو قطره بنداز سه روز دیگه بیا 

کاربری سوم  
فردا میخام برم دکتر دیگه فقط امیدوارم اونم نگه برو قطره بنداز سه روز دیگه بیا

اصرار کن معاینه کنه بگو نمیتونم تا چند روز دیگه بیام همین الان معاینه کنین. 

معاینه که میکنه میخام ساکشن کنه فقط راحتم کنه همین امروز

ان شالله درست میشه و راحت میشی عزیزم👍😘

فدات ❤️

😘😘😍😍زنده باشی 

ان شالله درست میشه و راحت میشی عزیزم👍😘

عزیزم رفتم ساکشن کرد عفونت ها رو درآورد برام بعد گفت پرده گوشت سوراخه الانم همچنان گوشم سنگینه و سوت میکشه لعنتی 

گفت دو سه ماه طول میکشه درمان شه 

پیاز هم تو گوشم نبود نمیدونم پیازه چیشد غیب شد 

کاربری سوم  
ان شالله که خیره

سلام عزیزم رفتم ساکشن کردم پیاز تو گوشم نبود نمیدونم پیازه غیب شد چیشد عفونت ها رو درآورد برام بعد گفت پرده گوشت سوراخه😞 الانم همچنان گوشم سنگینه و سوت میکشه لعنتی 

گفت دو سه ماه طول میکشه ترمیم بشه 

کاربری سوم  
وای ببخشید اما خندم گرفت🤣🤣🤣یه چند قطره روغن زیتون بریز و بخواب رو بالشت خودش در میاد

نه بابا امروز رفتم متخصص معاینه کرد پیاز تو گوشم نبود نمیدونم پیازه کجا گم شد 

عفونت ها رو ساکشن کرد ولی متاسفانه پرده گوشم گفت سوراخه 😞

کاربری سوم  
نه بابا امروز رفتم متخصص معاینه کرد پیاز تو گوشم نبود نمیدونم پیازه کجا گم شد عفونت ها رو ساکشن کرد ...

ای وای خدا شفا بده عزیزم🥺چقدر بد😔

هر چه دلم خواست نه آن می شود، هرچه خدا خواست همان می شود😊
عزیزم رفتم ساکشن کرد عفونت ها رو درآورد برام بعد گفت پرده گوشت سوراخه الانم همچنان گوشم سنگینه و سوت ...

سلام عزیزدلم. خداروشکر دیدی گفتم پیازه افتاده بیرون گم شده . مراقبت کن این مدت خوب میشه . دارو اگه داده مرتب استفاده کن ‌. از حموم بیرون میای تو گوشت با باد سشوار خشک کن . گوش پاک نزن. اگه تونستی عنبرنسا هم دود بده . این چند مورد خودم انجام دادم چون عفونت داشتم. خوب میشی زود ان شالله😍