2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید پیاز کردم تو گوشم حالا نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 1646 بازدید | 145 پست
بنظرم برو پیش یکی دیگ اگرم خواست ساکشن کنه بگو ک چ داروهایی مصرف کردی و اماده ای اونم انجام میده..ای ...

از این میترسم برم یه متخصص دیگه اونم طبق تجویز خودش قطره بده بگه برو سه روز دیگه بیا چون دکتر ها هیچکدوم همدیگه رو قبول ندارن میگن حتما باید دارویی که خودمون میدیم استفاده کنین

کاربری سوم  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از این میترسم برم یه متخصص دیگه اونم طبق تجویز خودش قطره بده بگه برو سه روز دیگه بیا چون دکتر ها هیچ ...

نمیدونم عزیزم ولی نظر من اینه بری پیش یکی دیگ مطمئن شی

كُلُّ نَفْسٍ ذائِقَةُ الْمَوْتِ‌..
نمیدونم عزیزم ولی نظر من اینه بری پیش یکی دیگ مطمئن شی

حالا اگرم باشه با شست و شو در میاد 

ولی من بیشتر نگرانم پرده گوشم پاره شده باشه چون قطره میندازم میره داخل گلوم 

تو گوگل نگاه میکنم همه جا نوشته مزه قطره بره تو گلو پرده گوش سوراخه 

کاربری سوم  

ببین هرچی سرزنش بشی حقته. آخه آدم عاقل پیاز می کنه تو گوشش؟ بعد برای گوش میری پیش پزشک اورژانس یا عمومی؟

من ۵ سال درگیر عفونت گوش بودم. دو سال آخر هر ماه گوشم ساکشن میشد ولی جرات نکردم از کارای طب سنتی استفاده کنم. اگر تهرانی شنبه بلند شو برو پیش یه دکتر خوب... دیگه هم چیزی تو گوشت نکن 

ببین هرچی سرزنش بشی حقته. آخه آدم عاقل پیاز می کنه تو گوشش؟ بعد برای گوش میری پیش پزشک اورژانس یا عم ...

من تجربه نداشتم نمیدونستم والا پیش متخصص هم رفتم کاری نکرد برام

کاربری سوم  
ده روزه دارم آموکسی ۶۲۵ میخورم دیشب دیگه آزیترومایسین خوردم منم دو ماه پیش عفونت گرفت گوشم تا سه روز ...

پسر من کامل دوره شوتموم کرد منظورم این بود بعد یکروز دیگع دردنداشت 

وگرنه چرک خشک کن باید دوره اش کامل بشه وسرساعت هم بخوری....اینم تا تموم شدن داروش ادامه داد

من روی گوش حساسم چون ازپارگی پرده گوش میترسم سریع میبرم دکتر وسریع هم چرک خشک کن را که دکترها میدن میدهم و دوره ی درمانم کامل می کنم

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

دیروز دوتا بیمارستان رفتم هیچکدوم هیچ کاری برام نکردن متخصص هم کاری نکرد

گوشت معاینه کردن؟

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘