2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید پیاز کردم تو گوشم حالا نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 1129 بازدید | 118 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مرسی گلم گفتم ساکشن کنم راحت میشم ولی همچنان گوشم سنگینه و کیپه سوت میکشه تو سرم

آخی الهی بمیرم برات چقدر بده منم یه بار شستشو رفتم تا دو سه روز درد میکرد مسکن خوردم، به هر حال امیدوارم سلامتیتو بدست بیاری گلم

هر چه دلم خواست نه آن می شود، هرچه خدا خواست همان می شود😊
سلام عزیزدلم. خداروشکر دیدی گفتم پیازه افتاده بیرون گم شده . مراقبت کن این مدت خوب میشه . دارو اگه د ...

فدات گلم عفونت ها رو که ساکشن کرد همه رو کشید بیرون دیگه عفونت نداره الان مشکل پرده گوشمه که سوراخ شده گفت هفته دیگه دوباره بیا نمیدونم چی چی بذارم رو سوراخ که ترمیم کنه خودشو تا دو سه ماه 

کاربری سوم  
همون ساکشن کرد برام امروز گفت پرده گوشت سوراخ شده

ان شاءالله بهتر باشین حموم رفتنی پنبه ی کاملا با وازلین چرب شده همون اول گوشتون بذارین که فعلا گوش آب نخوره و بعد حموم درش بیارین

فدات گلم عفونت ها رو که ساکشن کرد همه رو کشید بیرون دیگه عفونت نداره الان مشکل پرده گوشمه که سوراخ ش ...

منم دو سال پیش رفتم دکتر گفت سوراخ داره پرده گوشت. ولی یک ماه پیش که رفتم چک کنه گوشم متخصص گفت خوبه سوراخ نداره برای تو هم خوب میشه

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘
ان شاءالله بهتر باشین حموم رفتنی پنبه ی کاملا با وازلین چرب شده همون اول گوشتون بذارین که فعلا گوش آ ...

چشم ممنون عزیزم

قبل ساکشن درد نداشتم الان خیلی داره دردش شدید میشه طبیعیه ؟

کاربری سوم  
منم دو سال پیش رفتم دکتر گفت سوراخ داره پرده گوشت. ولی یک ماه پیش که رفتم چک کنه گوشم متخصص گفت خوبه ...

اره خودش ترمیم میشه ولی زمانبره و مراقبت میخاد 

شمام درد داشتی ؟

من ساکشن درد نداشتم الان خیلی داره دردناک میشه و شنواییم کمتر شده  

کاربری سوم  
چشم ممنون عزیزمقبل ساکشن درد نداشتم الان خیلی داره دردش شدید میشه طبیعیه ؟

خواهش میکنم گلم واقعیت من تاحالا ساکشن و شستشو نداشتم آبجیم دوتاشو داشت میگفت ساکشن درد نداره و شستشو خیلی دردناکه .. و دکتر بهش گفته بود با پنبه وازلینی نذاره آب بره داخل گوشش.. بعد ساکشن فک نکنم درد باشه