2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ته مذهب باید شانسی قبول کنی خدا هست یا نه بعدش میخوای منطقی برات اثبات کنن؟ 😫🤣🤣

از نوشتت کاملا مشخصه که هیچ مطالعه ای نداری 

پس وقتی تو این زمینه مطالعه نداری خواهشا نظر ندین.

خیر اتفاقا کاملا منطقیه ادم بی دلیل نمیتونه خیلی چیز ها رو بپذیره

خب فداتشم خیلی چیزها چون دیدنی نیستن قابل اثبات نیستن. مثلاً چجوری میشه معجزاتو اثبات کرد. یا آخرتو؟ اگه قلبت پاک باشه میپذیری. اگر هم که قلبت سیاه باشه شک میکنی و از راه راست خارج میشی

عزیزدلم این چیزا اعتقادیه. دنبال دلایل منطقی نباش. با قلبت بپذیر.

این حرف برای دویست سال پیش جواب بود نه الان 

جوان امروزی تا چیزی رو با دلیل و منطق براش اثبات نکنی قبولش نمیکنه 

خب فداتشم خیلی چیزها چون دیدنی نیستن قابل اثبات نیستن. مثلاً چجوری میشه معجزاتو اثبات کرد. یا آخرتو؟ ...

ای وای من 

نمیشه؟

من خیلی منطقی آخرت واستون اثبات میکنم

ما خانم های مذهبی دیگه نباید همچین حرف هایی بزنیم باید خیلی مطالعه داشته باشیم

این حرف برای دویست سال پیش جواب بود نه الان جوان امروزی تا چیزی رو با دلیل و منطق براش اثبات نکنی قب ...

کاملا حرفت درسته 

منم با منطق پیش رفتم خیلی چیز ها پذیرشش برام آسون شد.

با دنیال دلیل و منطق رفتن به جایی نمیرسی قربونت برم. چند سالته؟

۲۳ 

اتفاقا وقتی رفتم دنبالش و از راه علم اسلام بهم ثابت شد تونستم بپذیرمش و زندگیم عوض شد خیلیا هستن مثل گذشته من صرفا اسم مسلمون رو یدک میکشن و هیچ درکی از مسیر ندارن