2777
2789
عنوان

معدل هجده و هشتاد ونه صدم پایه هفتم

287 بازدید | 35 پست

معدلم ۱۸ و۸۹ صدم شد خوبهههه؟دارم حرص میخورممم یکی از بچه ها ۱۹ ونیم شد البته اینی که میگم مال نوبت اول نیست مال قبلشه برای نوبت اول دارم مثه خر میخونممممم باید بالای ۱۹ شمممم .لطفا نیاید بگید بچه ای برو من فقط خواستم کسایی که حوصله دارن بیان جوابمو بدن وگرنه وارد تاپیکم نشید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معدل خیلی خوبیه ولی چون پایه هفتم تقریبا اشونه بنظرم سعیکن 20 بشی برای ترم دوم یعنی درس بخونم که هر سه پایه رو با معدل 20 قبول بشی 

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشهحمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ 

عزیزم ایشالله که بالای ۱۹ میشه ولی مطمئن باش ترم دوم از ترم اول معدل بهتر میشه چون پسر منم پایه هفتم‌ یکم معدلش اومد پایین چون درسا جدید دارید مثل عربی و اجتماعی و زبان ولی برا ترم دوم خودش،کشید بالا

چون میخوام شاگرد اول باشمممم

چه اهمیتی داره شاگرد اول باشی یا شاگرد دوم مثلا مهم اینه که داری تلاش خودتو میکنی 

من زنده ام به عشق تو یا صاحب الزمان! میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریم یک صلوات بفرستی❤❤🖤❤🤲

خوشبحالشششش

عزیزم تو هم معدلت خیلی خوبه من خودمم با پسرم کار میکنم مهم معدل نیست مهم یادگیری هست ولی خب شما که تا ۱۸ .۸۹ اومدی با کمی تلاش بیشتر ....بیشترم میشه و انوقت جنبه رقابت داره وگرنه شما هم جزو ممتازین هستین

عزیزم ایشالله که بالای ۱۹ میشه ولی مطمئن باش ترم دوم از ترم اول معدل بهتر میشه چون پسر منم پایه هفتم ...

من همه درسام ۱۹ یا ۲۰ بیشترشون بود فقط ریاضییی وتشکر و فناوری که اونم دبیرهاش بدون اینکه امتحانی چیزی بگیرن همنجکر نمره دادن و هرچی تحقیق و کاردستی گفتن واسه تفکر و کاروفناوری بردم