2777
2789
عنوان

معدل هجده و هشتاد ونه صدم پایه هفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 35 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من همه درسام ۱۹ یا ۲۰ بیشترشون بود فقط ریاضییی وتشکر و فناوری که اونم دبیرهاش بدون اینکه امتحانی چیز ...

دقیقا معلم ها هستن که با بی عدالتی و بی توجهی باعث کاهش چند صدم معدل بچه ها میشن نگران نباش مهم اینه که شما تلاشتون میکنید و بار علمی خوبی دارید خودتو که باور داشته باشی کافیه من به پسرم سخت میگیرم ولی چون پسره رهاش کنم ممکنه بیخیال بشه اما دختر خانوما واقعا با علاقه رقابت میکنند و من با حس ایجاد رقابت با همکلاس ی هاش و اینکه سعی کنه همچنان شاگر اول کلاسشون باشه بهش انگیزه میدم اما در نهایت هرچی بشه ازش راضی ام میخام بهت بگم شما عالی ای 

واسه هفتم افتضاح 

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام