2777
2789
عنوان

ما خونه مادرشوهرم زندگی میکنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 6358 بازدید | 170 پست
بعد این کاربرا میان میگن چرا ازدواج کردی چرا با همچین ادمی موندی طلاق بگیر و برو:))

حق داری پس صبور با ش تا همه چی درست بشه خودت هم برو سر کار بتونی جهیزیه بگیری هم خونه کمتر باشی کمتر اذیت می شی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیچاره مادرشوهرت چی میکشه ازدست دوتاجاری ها

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤

بعصیا عادت دارن در میکوبن جاری منم اینجوری بود کلا خانواده شوهرمم اینجوریین یه بار پیش پدرشوهرم گفتم این همسایه ها چرا درهاشونو میکوبن همون لحطه بلند شد رف در اتاق رو محکم کوبوند گفتم ما میکوبیم 😐مثلا عیرمستقیم میخواستم بگم بلکه حالیشون شد ....دیگه جیزی نگفتم ما حداقلش تو همسایگیشون بودیم تو یه کوچه خونه جدا اما متاسفانه حیاطمون وسط جاری ومادرشوهره بود ...البته صدای مادرشوهره اینا نمیومد اما جاری بیشعور وبی فرهنگ از صبح زود ۷بلند میشدن درها رو میکوبوندن بخصوص جمعه ها وقتی شوهرم خواب بود میومد برادرش حیاطشون با بچش توپ بازی میکرد ساعت ۸صبح ...اصلا استراحت نداشتیم از دستشون ....دیگه منم اهمیت ندادم در رو هم نمیکوبوبیدم اینقد گفتم بکوبونین کو نتون پاره شه🫢😅خداروشکر ۹ماه فقط اونجا بودیم دیگه دعواشون شد برادر وپدر باهم سر شراکت قطع رابطه کرده شوهرم ۶ساله ...حتی پسرمونم ندیدن 

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
همینکه شوهرت میتونه بااین شرایط بخوابه خودش کلیه!شما حرصو نخور

همینو بگو خب خانواده ی خودشه خودشم اعتراض کنه

بعد این کاربرا میان میگن چرا ازدواج کردی چرا با همچین ادمی موندی طلاق بگیر و برو:))

نه طلاق نگیر اما خیلی کار اشتباهی کردی رفتی تو اون موقعیت...حالا یه واحد مجزا بود یه چیزی ....یه اتاق اخه تو یه خونه مگه میشه اخه اونم دوتابرادر وجاری

ما کلا یه ماهه اینجاییم و اینکه خیلی زود میریم ولی اونا ۷ ماهه ک اینجا میخورن میخوابن

خودت وقتی اونا خوابن بخواب شوهرتم برات مهم نباشه عرضه داره خونا بگیره نداره حساب داداشش رو برسه ولی تاپیکت خیلی فیکه میگی اونا قبل شما اونجا بودن ولی بعدشما ازدواج کردن بچشون درو محکم میبنده ولی شما ی ماه اونجایی جهزیه نداری کلا سعی کردی هرچی بدبختی و فلاکت توی همه تاپیکا هست جم کنی اخری هم که ی پدر بدچن صفحه بره جلو داستانای جدید رو میکنی 

همینو بگو خب خانواده ی خودشه خودشم اعتراض کنه

دقیقا 

منم ۸ بیدار میشم ولی عصرا نمیخوابم!

اصلا فقط مردهای بازنشسته عصرا میخوابن یا کارمندای کله گنده!

کسی که درآمدش کمه ۲شیفت باید کار کنه

با کسایی که تاپیک 

استاتر ازدواج کردی الانم انجایی هر چی هم ما بگیم اشتباه کردی دیگه فرقی نمیکنه 

ولی حالا باید بشینی یک فکری بکنی

با دعا پول دست کسی نمیاد واگرنه همه جای تلاش دعا میکردن 

اول اینکه بزار به همسرت سخت بگذره هر چی سخت بهش بگذره بیشتر تلاش میکنه 

کلا من با اینکه بریم کنار خانواده بمانیم تا پول جمع کنیم را اصلا قبول ندارم چون این تصمیم میتونه ادمها را تنبل کنه و برای تغییر شرایط عجله نکنند 

الانم شما هم کاری بکنه 

حتی اگه فروشندگی بهت کم میدن انجام بده هم اینکه کمتر تو خانه ای هم اینکه ریز ریز میتونی پول جمع کنی و کاری راه بندازی 

انلاین شاپی یا یادگیری یک هنری که بتونی ازش نون بخوری

کاربر قدیمی معتاد به نی نی سایت