2777
2789

من تازه یک ماهه ک مادر شدم ، یه دختر بی مشغله بودم ک نمیدونستم با بدنیا اومدن بچه چی در انتظارمه . 

دخترا واقعااا مادری کردن سخته. خیلی سخته🥲 

اصلا فکرشم نمی‌کردم 

حقیقتش الان که مادر یه نوزادم درک نمیکنم چطور بعضی آدما بچه زیاد میارن . من تو کار همین یکی موندم 🥺 

از پوشک و شیر دادن و دکتر بردن و... بگیر تا خوابوندن بچه و عوض کردن لباس و اینا 

بیاید از سختی های بچه داری بگید . نه فقط تو دوران نوزادی 

کلا

قراره آسون تر بشه بعد از این یا سخت تر🥲🥲💔

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رو جدتون لایکم نکنین😣

سخت تر خیلی اسونه که همش میگم کاش بچم همینجوری میموند😂😂😂۲سال ونیمشه رسما روانی شدم پدرمو دراورده ازبس شلوغه و لجبازه و بددهنه!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی سخته ولی ب نظرمن الان ک دوسالشه اسونتره ولی شارگمم بزنن خاظرنیستم دوران نوزادی و کولیک و رفلاکس و نخابیدن شبو و .......تمراربشه همین یکی بسه بسمه 

تیکر دوسالگی پسرمه

آسون تر میشه 

من الان یه سال و نیمه هس یه همبازی خوب دارم 😂😂

اگر گوشی اجازه بده با هم عشق میکنیم 

بچه هم زیاد دوست ولی خدا صلاحم نمیدونه بهم بده 

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

بچه هر چی بزرگتر بشه مسئولیتش سختر

موسیقی بهتر بِ نظر میاد وقتی آهنگ احساستو توصیف میکنه🎶💜 زندگی همچون نت های موسیقی بالا و پایین دارد،گاهی آرام و دلنواز،گاهی سخت و خشن،گاهی شاد ورقص آور،گاهی پر از غم💜 

یکی دو ماه اول که سختترین دورانه.راحتتر میشه عزیزم نگران نباش

مادری در کل سخته.هر دوران چالشای خودشو داره ولی از یه سنی به بعد دیگه حداقل ادم شبا میخوابه.روزو میشه یه کاریش کرد😂من الان نوجوون دارم.همه میگن دوران سختیه و ... ولی واقعا چیزی نیس.خیلی راحته تو این سن بچه داری