2777
2789
ته مذهب باید شانسی قبول کنی خدا هست یا نه بعدش میخوای منطقی برات اثبات کنن؟ 😫🤣🤣

پس جنابعالی هم شانسی ب دنیا اومدی 

و خدایی وجود نداره که بدن رو با این ظرافت و تکامل آفریده باشه .

عقل :

کتابها  سنگین نوشته شدن عموما و فقهی

پاسخ به سوالات عقیدتی مراجعه کنید

تو حرم مشهد و قم هستند کسانی که سوالاتتون را جواب میدن

تلفنی هم بپرسین جواب میدن

جدا از اینا برنامه زندگی پس از زندگی هم خیلی خوبه بنظر من 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به نظرم سخنرانی های آقای پناهیان کاملا علمی پرداخته به این موضوع 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
پس جنابعالی هم شانسی ب دنیا اومدی و خدایی وجود نداره که بدن رو با این ظرافت و تکامل آفریده باشه .عقل ...

حق با شمتسن

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

موضوع گناه چیست توبه چگونه است 

موضوع تناا مسیر آرامش 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
کاملا حرفت درسته منم با منطق پیش رفتم خیلی چیز ها پذیرشش برام آسون شد.

خودتون چی میشه کتاب معرفی کنید

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم
آفرینننننندیگه تو تاپیک بقیه بانمک بازی در نیار بقیه عقاید بقیه هم توهین نکنبیشتر تامل کن

همون هم که گفتم حق باهاته مسخرت کردم

زیاد خجسته نشو عزیز

همون هم که گفتم حق باهاته مسخرت کردمزیاد خجسته نشو عزیز

می‌دونم شعور نداشتت واضحه 

آفرین هم کن من گفتم مسخرت کردم شما ذاتا در برابر فهمیدن مقاومت می‌کنی 

زیاد توقع احترام نهادن به دیگران و شعور نمیره از امثال شما 

می‌دونم شعور نداشتت واضحه آفرین هم کن من گفتم مسخرت کردم شما ذاتا در برابر فهمیدن مقاومت می‌کنی زیاد ...

شما به اون حجم از تحقیقات و پول و سرمایه دانشمند های لائیک با حضور در خونت و نوشیدن چای میگی چرت و پرت پس ترجیحا همونکه شما عاقل و با شعور هستی هم برای من بسه هم ولش کن

درود بهت موفق باشی

ته مذهب باید شانسی قبول کنی خدا هست یا نه بعدش میخوای منطقی برات اثبات کنن؟ 😫🤣🤣

هر چی علم پیشرفت میکنه بیشتر وجود خدای بزرگ اثبات میشه الان دانشمندان جهان دارن روی قران تحقیق میکنن و چیزهای زیادی رو از قران کشف کردن مثلا  مورچه که تازه فهمیدن بدنش از شیشه س و تازه دانشمندان به این نتیجه رسیدن و وجود دریایی که کنار هم که یکی ابش شوره اون یکی شیرینه آب دو دریا با هم مخلوط نمیشن و در قران  بهش اشاره شده و خیلی چیزهای دیگه.....