2777
2789
عنوان

ولی جدی را یه دانش آموز کلاس دهمی باید اینجوری باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 58 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره انسانی خیلی فشاره زیادی داره با این همه درسمن یازدهمشم(:خسته شدم واقن

وای آره...اخرشم میگن تجربی که نبودی،همین الانشم خانوادم نمیزارن کللس برم یا کتاب بخرم،میگن انسانی خیلیی راحته تجریبی سخته

اره قرار شده برم،بعد امتحانا،ولی خانوادم نباید بفهمن،با مدرسه میرم بی اجازه

خیلی کار خوبی میکنی از الان شروع کن رو خودت کار کن بهتر بشی 

من ۳۲ سالمه همین مشکلات دارم تازه به فکر درمانم یه عمره با عذاب دارم زندگی میکنم تو اشتباه منو نکن🥹

انقد اطرافیانم زدن تو سرم تحقیرم کردن اصلا عزت نفس ندارم تو جمع نمیتونم حرف بزنم اضطراب میگیرم حالم بد میشه از بچه گیم هر چی احساس بد بوده رو جمع کردم الان شدم یه آدم مضطرب 

بهترین دین انسانیت

وواییی نههه،اصلا دانکاه آزاد نمیتونمبرم،شهریش خیلیه

خوب نزدیکای کنکور یه دور سوالات سالای قبل رو میخونین ،یه دورم نکات مهم درساتونو دیگه 

این همه استرس چیه دیگه...

غم وغصه هاتونو نگه دارین برا بعداز ازدواج😂😂

برا بچه هاتون ،مادرشوهر خواهرشوهراتون،برا خود شوهراتون ،اینا چیزی نیستن درمقابلشون ،این حرفو از منی میشنوی که شاگرد اول کلاس بودم و دانشگاه دولتی هم درس خوندم با معدلای خوب💔😂

https://daigo.ir/secret/6735064637   حرفاتونو اینجا بگین دوستام،تاپیکام قفلن💞

خیلی...به خدا به همه میگم بیخیال باش و ... اما خوم اینجوری

چرا اینقدر استرس داری 

وقتی درست رو خوب خوندی نمونه سوالات امتحانی حل کرده باشی خودت رو کمک زده باشی 

یک کوچولو استرس طبیعیه اما اینقدر نه 

مگه اینکه از خودت مطمین نباشی 

من هم سن شما صبح دوساعت زودتر بیدار میشدم یادش بهیر از ۴قبح پا میشدم مرور میکردم نت ها مو میخوندم کاهی یک نمونه سوال حل میکردم و نماز میخوندم خودمو مرتب میکردم و صبحانه میخوردم به مدرسه مبرفتم 

سر جلسه امتحان یک کوچولو استرس داشتم اما خب مطمین بودم همه سوالا هارو بلدم 

یادمه یک بار زیاد نخونده بودم از استرس همه سوال ها یادم رفت ،نفس عمیق کشیدم از سوال هایی که بلد بودم شروع کردم یواش یواش دستم کرم شد بقیه هم خود به خود یادم اومد

روانشناس تشخیص داد اما دارو نمیخورم،خانوادم نمیزارن

روانپزشک باید تشخیص نهایی رو بده

توی متن تاپیک گفتی قرص میخوری و ...، بخاطر اون گفتم

به نظرم خود اختلال اضطراب رو داری به چندین و چندین بیماری دیگه تفسیر میکنی 

حتما برو دکتر و دوز معقولانه دارو رو مصرف کن، اگر میگی پانیک و ... داری خطرناکه کنترل نشده بمونه

چطوری خوب شدی؟

وانمود میکنم خوب شدم 

توی خانواده ای بزرگ شدم که همیشه بحث و دعوا بوده 

ولی هنوز قرص اعصاب مصرف میکنم 

شبا با قرص خواب میخوابم 

صبحا با ویاس پامیشم

خدایا شکرت،ازت میخوام همیشه مراقب عزیزانم باشی سپردمشون به خودت فقط🌸🌸