2777
2789
میگن امام علی به زنایی که شبانه کمک کرده غذا اینا می‌برده همبستر می‌شده من تا دیروز اینجوری فکر نمی‌ ...

ببین وقتی نمیدونی درسته یا غلطه بهتره به زبون نیاری .چون در عالم برزخ باید همین سخن رو اثبات کنی .راه اشتباه منو تو نرو 

ببین وقتی نمیدونی درسته یا غلطه بهتره به زبون نیاری .چون در عالم برزخ باید همین سخن رو اثبات کنی .را ...

نه اینجا خیلیا گفتن مطالعه داریم‌گفتم احتمالا یکیشون جواب بده که هیچ کدوم جواب ندادن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما به اون حجم از تحقیقات و پول و سرمایه دانشمند های لائیک با حضور در خونت و نوشیدن چای میگی چرت و پ ...

کسی که مقلدش دانشمندان بی دین هستند میاد تو تاپیک مذهبی :)

از اینجا تا کهکشان راه شیری تناقضضضض

شما و این دانشمندان بی دین نشستید چای خوردید با دست و بدنی که خدا بهتون داده میگید خدا وجود ندارد ؟؟!! :)

شما   و هم اون دانشمندان  کوچکترین عقلی ندارید بفهمن بدن و دستی که روزانه باهاش چرت و پرتی می‌نویسند از کجا اومده و چگونه بوجود اومده؟!

این دانشمندان بی دینتون ی پول سرمایه و چیزی میذاشتن نحوه تولید و ایجاد انسان هم میگفتن ؟!

دانشمندانتون حین تحقیقات گسترده و فراگیر و پیچیده نگفتن انسان چطور بوجود اومده ؟

شما به اون حجم از تحقیقات و پول سرمایه دانشمند مثل نیوتون و پروفسور  اسپیترز و ..... با حضور در خونت و نوشیدن چای میگی و چرت پرت !؟؟؟

سطح عقل افراد لاییک :

میگن امام علی به زنایی که شبانه کمک کرده غذا اینا می‌برده همبستر می‌شده من تا دیروز اینجوری فکر نمی‌ ...

واقعا خودت از این چرندیات خندت نگرفت و جای دیگه بازگو میکنی؟ یعنی نفهمیدی حضرت علی بعد از 1400سال چقدر دشمن داره و اونا اینقدر دشمنی دارن با حضرت علی که اگر بفهمن کسی شیعه س همون لحظه میکشنش معلومه این مهملات  به خاطر دشمنی با حضرت علی هست 

نه اینجا خیلیا گفتن مطالعه داریم‌گفتم احتمالا یکیشون جواب بده که هیچ کدوم جواب ندادن

ببین عزیز دلم وقتی چیزی رو می شنوی حتما راجبش تحقیق کن از منبع خیلی معتبری هست یا نه

من خودم راجب مسائل دینی نه تنها به کتاب های اسلامی حتی به کتاب هایی که مورد تایید غرب هم هستن مراجعه میکنم تا به موضوع برسم.

شما هم به احتمال خیلی زیاد از فضای مجازی این شنیدی.

منم میتونم یه شبهه راجب امام علی درست کنم مثل همین موضوعی که خودت عنوان کردی و این پخش کنم و متاسفانه خیلی ها بدون تحقیق باور میکنن

چنین موردی اصلا وجود نداشته 

اگر در دین چنین چیزی مورد تایید بوده حتما باید در کتاب های اسلامی نوشته می‌شده و اشاره میشده

راهی یافتید بمنم بگید کن خیلی چیزا شنیدم امکان نداره قانع بشم 🤣🤣🤣

البته فک کنم شما بیشتر سر لجبازی دارید تا قانع نشدن

چون آدم عاقل پذیرا خیلی چیز ها هست

در باره نظریه اون دنیا هست یا نه ثابت شده علمی دکترای مغز و اعصاب هم گفتن

Near-death Experience

این رو سرچ کنید موارد خوبی میاره 

حتی آتئیست هایی بودن که براشون چنین اتفاقی افتاده 

مصاحبه هاشون هست حتما ببینید

اسلام چیه؟

اول نباید از این سوال شروع کنید

باید از مسائل پایه ای شروع کنید پله پله بیاید بالا و بعدش اسلام کاملا براتون جا می افته

خوشحال میشم با هم  راجبش صحبت کنیم اگر شما هم تمایل داشته باشید.

Near-death Experienceاین رو سرچ کنید موارد خوبی میاره حتی آتئیست هایی بودن که براشون چنین اتفاقی افت ...

💙💙

با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂

واقعا خودت از این چرندیات خندت نگرفت و جای دیگه بازگو میکنی؟ یعنی نفهمیدی حضرت علی بعد از 1400سال چق ...

نه واقعا خنده ام نگرفت الانم پرسیدم که کسی که اهل مطالعه ست جواب بده نه از روی تعصب

میدونی چرا میگم؟ چون صد ها برابر علمای دینی ما از اون طرف دانشمندانی هستند که این مطالب رو رد کردند ...

عزیزم شما معرفی کن کی رد کرده ماهم مثل شما آگاه بشیم 😀

من که برخلاف شما دیدم خیلی از دانشمندا در برابر اسلام تسلیم شدن حتی کسایی که تحقیق میکردن مسلمان شدن

چه حرف‌هایی خوندم تو این تاپیک!!

معلومه که اثبات عقلی داره 

کتابهای مبانی اندیشه اسلامی موسسه امام خمینی ، از صفر تا صد رو اثبات کرده به طور پیوسته

عقل آفریده ی خود خداست، دقیقا ابزاره برای پی بردن به هدف خلقت و حجت درونی هست برای آدم ، چطور یه عده ادعا دارن از عقلشون استفاده میکنن و همزمان نمیتونن مبانی دین رو اثبات کنند یا حتی بپذیرند که قابل اثباته؟؟