2777
2789
عنوان

خوش به حال خارجیا چه قشنگه کریسمس اونوقت ایرانیا

| مشاهده متن کامل بحث + 1284 بازدید | 118 پست
واقعا از نزدیک‌ جذاب نیست

نههه فکر میکنید 

اتفاقا از نزدیک چند برابر جذابه🥲

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من نوروزو واقعا دوست دارم هرچند که کمر بستن به نابودیش حتی اون ساز و دهل معروفه تحویل سالم دیگه چند ساله پخش نمیکنن😏

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
تازه میای یکم بخاطر خارجیا خوشحال باشی میگن ما نوروز داریمممم البته من خوشحال نیستم کلی گفتمهیچکس حق ...

والا بخدا با اون نوروزشون چقدرم که قشنگه و خوش میگذره😑با این گرونیا

عید نوروز ما قابل مقایسه نیست فرهنگ اصیل ایرانی صدبرابر اون ادا ها ارزش داره

ببین منظور عیدش نیستااااا چرا نمیگیرید؟! 

منظور استارتر چجوری جشن گرفتن و برگزار کردن عیده 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
کریسمس خیلی زیباست نوروز ما هم خیلی جشن قشنگیه اگه یه عده بی ذوق گیر ندن که اس وای عید چیه! چه حوصله ...

وای منم انقدر بدم میاد مامانم همیشه مینداخت دوسال بود بخاطر گرونی نمینداخت! منم بهشون گفتم اون دوتا بچه مجردی چه گناهی کردن نباید شیرینی عید... بخورن.. دیگه باز شروع کرده پهن میکنه. ولی اونیکی خواهرم هی از مجردی بدش از عید میومد رو مخ بود

. منم پارسال اوضاعم خییلی بد بود 

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....
تازه میای یکم بخاطر خارجیا خوشحال باشی میگن ما نوروز داریمممم البته من خوشحال نیستم کلی گفتمهیچکس حق ...

ریپ زدم تا بگم رییس کیه 😂😂

آره والا بیشتر عید ما شده فقط شیرینی و آجیل خوردن اینقدر بدم میاد

ریپ زدم تا بگم رییس کیه 😂😂آره والا بیشتر عید ما شده فقط شیرینی و آجیل خوردن اینقدر بدم میاد

منم ریپ زدم بفهمیییی رییس کل منمم 🤣🤣🤣🤣❤❤❤ انشاالله یه شادی باشه براتون

تو خوبی همه بد 😐