2777
2789
عنوان

خوش به حال خارجیا چه قشنگه کریسمس اونوقت ایرانیا

| مشاهده متن کامل بحث + 1284 بازدید | 118 پست
الان تو کانادا گرونی بیداد میکنه عزیزم .قدرت خرید به شدت اومده پایین .تمام دنیا اینطور شده

هووف اصلا قرار نیست بحث کنم

همینجور فکر کنید !!

آره همه بدبخت شدن مثل ما 

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

من عاشق عید نوروزم 

کریسمسم به مناسبت جایی که زندگی میکنم جشن میگیریم

ولی به همه دوستای خارجیم همیشه میگم ما اولین روز بهار رو بعنوان سال نو جشن میگیریم و براشون خیلی جالبه 

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

والا هرسال موقع تحویل سال مداح میارن اشک ملتو در میارن

مردم با این اوضاع بدونه مداحم لبریزن از اشک 

من خودم لحظه سال تحویل انقد فشار رومه که اشکم همینجوری سرازیره یه حس عجیبی مثل این حس که یسال گذشت بی هیچ ثمره ای

حیا یه چیزی نیست که امروز مد باشه فردا نباشه حیا همیشه مده

وا خب منم مشکل مالی دارم اما خب با همه ی اینا عیدا شادم چون لباس نو میخرم برای خودم با اینکه این عید ...

خب انشالله که همیشه شاد باشی ولی همه نمیتونن با وجود مشکل مالی لباس نو بخرن و خوشحال باشن .. خودمو نمیگم کلی میگم .. وقتی که من مجرد تو این مملکت صد سالم کار کنم بازم نمیتونم یه خونه از خودم داشته باشم (درحالی که تو خیلی از کشورها طرف یکسال کار می‌کنه خونه شو میخره من میشناسم همچین کیسی رو) چرا باید خوشحال باشم؟ 

انقد دغدغه و بدبختی هست که من شخصا دل و دماغشو ندارم 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                            با جمله ی (نظر هر کسی محترمه) مخالفم...من به نظرات اشتباه احترام نمی‌ذارم... پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚
مسلمون هم هستن و قسم خدا رو میخورن سودش همون ده تومنه☹️

💔💔

با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂

خب انشالله که همیشه شاد باشی ولی همه نمیتونن با وجود مشکل مالی لباس نو بخرن و خوشحال باشن .. خودمو ن ...

ببین همین دبی تبلیغشو میکردن میگفت پنت هوس اونجا 13 میلیارد بدی تازه 18 ماهم قسط باید بدی یعنی بخوای لاکچری زندگی کنی ببین چقدر بایدقسط بدی یه خونه بعد دو سال مال خودت بشه تازه با پیش قسط تازه اونجا 6 ماه سال هیچی نیست یه دستمال کاغذی اونجا 400 هزار تومنه همین عربستان که الان به شهرونداش میرسه و پیشرفته شده برای یه آفی که توی فروشگاه زده بودن چیکار میکردن خوبه یارانه ی میلیونی میگیرن کسی که اینجا توی ایران نداره بدون توی خارج از کشور کارتون خوابه وضعیتش بدتره اگرم میخوای جای خوب بری باید اروپا یه راست بری که اونم با پول تپل بری که خوب زندگی کنی تو سختی نباشی والا هر کی که برای کار رفته باز سر بار خانوادش شده 

الان تو کانادا گرونی بیداد میکنه عزیزم .قدرت خرید به شدت اومده پایین .تمام دنیا اینطور شده

والا من که اقوامم اونجان به حد ایران میگن نیست گرونیا

همه تقریبا یه سطحن 

اینجوری نیست یکی گوچی بپوشه یکی زارا

با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂

مگه به کنسل کردن اوناست؟؟؟

بللاخره باز تاثیر داره 

وقتی بگن عید اصلی عید ماه رمضون است آخر اسفند و اول فروردین تعطیلی نیست ومثل بقیه ساله ما هم نه ناچار باید قبول کنیم 

فک کنم شما اهل سنت همسن الان هم به عید ماه رمضون بیشتر اهمیت میدید تا عید نوروز این طور نیست ؟

ببین همین دبی تبلیغشو میکردن میگفت پنت هوس اونجا 13 میلیارد بدی تازه 18 ماهم قسط باید بدی یعنی بخوای ...

گلی شما داری قیمت اونجارو با ریال بی ارزش ایران حساب میکنید!!🤔

شما باید ببینی یک کارگر ساده در دبی چقدر ماهیانه درآمد دآره

اینکه یک کشور برای منو شما گرونه ، دلیل نمیشه که برای مردمش هم گرون باشه!!

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

گلی شما داری قیمت اونجارو با ریال بی ارزش ایران حساب میکنید!!🤔شما باید ببینی یک کارگر ساده در دبی چ ...

عزیزم شما حتی برای حمالی هم بخوای بری باید یه میلیارد حداقل با خودت ببری که یه چیزی داشته باشی تا موقعی که بری سرکار خرج کنی لخت که آدم نمیره اونور

بللاخره باز تاثیر داره وقتی بگن عید اصلی عید ماه رمضون است آخر اسفند و اول فروردین تعطیلی نیست ومثل ...

ما کوردیم نوروز از اعیاد باستانی ماست

اعیاد باستانی و مراسماتشون جداست اعیاد دینی جدا

هیچ کدومم از اون یکی مهم تر نیست