2777
2789
عنوان

خوش به حال خارجیا چه قشنگه کریسمس اونوقت ایرانیا

| مشاهده متن کامل بحث + 1284 بازدید | 118 پست
تازه میای یکم بخاطر خارجیا خوشحال باشی میگن ما نوروز داریمممم البته من خوشحال نیستم کلی گفتمهیچکس حق ...

بخدا من پارسال سال تحویل یه قرون پول نداشتم نشد چیزی بخرم سفره ننداخته. خارجیارو میبینم تو شهرشون جشنه... ذوق میکنم

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گول چیزایی که تو رسانه هارو میبینی نخور...والا همین الآن سرچ کن یلدا یا نوروز تو ایران ببین چی میبینی...

به نظرمن اکثر مشکلات در روابط بین زن و مرد به خاطر عدم شناخت متقابله...معمولا از بچگی دخترها و پسرهارو انقدری همه جا از هم جدا میکنند، که هیچ وقت فرصت شناخت و درک درست از روحیات هم رو پیدا نمیکنند...

عید نوروز ما به همون قشنگی هستاتفاقات اینطوری جاهای دیکه کم تر ولی هستنمیگم مهاجرت بده اما این دلیل ...

دلیل من واسه مهاجرت خرید لوازم آرایشی اصله😕

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               

عیدما که خیلی قشنگتره بشرطی پول داشته باشیم بتونیم یه لباس نو یه هفت سین قشنگ بچینیم مهمونی بریم مهمون بیاد خونمون متاسفانه اکثرا بخاطر بی پولی مناسبتا دیگه برامون رنگ وبویی ندارن وبیشتر ادم نگران میشه