2777
2789
عنوان

صبح خود را چگونه آغازکردید🤐

| مشاهده متن کامل بحث + 1654 بازدید | 102 پست
آفرین چه زرنگ.منم می‌خوام یه چرت بزنم بعد برم سراغ کارام

موادش از قبل اماده بود

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

عزیزم لباسشویی دو قلو دارم انداختمش داخلش ولی مجبور شدم خودم آبکشی کنم عزیزم امیدوارم خوشبخت بشید ❤️

خوب همون گلم کاش مینداختی آبکشی هم کنه ماشین خودتو دردسر نمینداختی . مرسی همچنین

سلامتی و خوشبختی دخترم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شیفتی کار میکنن بگو‌ یکسره کار کنین توام شیاف بزار تمومش کن این بازی کثیف رو‌ولی خدایش سردرد سر صب خ ...

خیلی خیلی مزخرفه مخصوصا میگرن داشته باشی🫤

سلامتی و خوشبختی دخترم

از دیشب دارم خواب بد میبینمممم تا الان😐

فقط 30 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

بیدار شدم 

خودم رو تو آینه دیدم 

و برای بار هزارم به خاطر چاقیم غصه خوردم 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

رفتم حموم.بعدم بچم کلاس انلاین داشت

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.