2777
2789
عنوان

خرافات مسخره به چه دلیل هنوز هس

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 47 پست

آدم‌هایی که احساس می‌کنند در قله‌ی مدنیت و رشد فکری به سر می‌برند و مدام با تاکید بر سال ۲۰۲۵ و قرن بیست و یک و... تصور می‌کنند چیزهای حالیشونه که خیلی متعالیه و به دیگرانی که طرز فکری دیگه دارند و علی‌الخصوص به افراد متدین نگاه عاقل اندر سفیه می‌کنند و متحجر و عقب مونده می‌دوننشون؛ اگر دو کلام بنیان‌های اعتقادی‌شون رو به یک فرد آگاه ارائه کننده خواهند فهمید که جهالت خودشون خیلی عمیق‌تره!

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چیزی که گند زد به زندگیامون همین رسم و اصولات به اسم خرافه بودمثلا شب ناخن نگیر ولش کن بابا اینا خرا ...

میگن شب ناخن نگیر چون شب کلسیم تو ناخن ها جمع میشن 

اینجور شنیدم

آدم‌هایی که احساس می‌کنند در قله‌ی مدنیت و رشد فکری به سر می‌برند و مدام با تاکید بر سال ۲۰۲۵ و قرن ...

والا چی بگم این بنده خدا میگف چهارشنبه ها هیچ کاری نمیکنم ک نحسه

خب روز خدا چرا باید نحس باشه

والا چی بگم این بنده خدا میگف چهارشنبه ها هیچ کاری نمیکنم ک نحسهخب روز خدا چرا باید نحس باشه

من حرف ایشون رو تایید نمی‌کنم.

ولی عقاید عمده‌ای از آدم‌ها مبنای معرفت شناسی نداره.

و وقتی خودمون هم به نحوی افکار ساخته و پرداخته‌ای نداریم چه جای تمسخر دیگری وجود داره؟!

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 

من به هیچ کدام اعتقاد نداشتم

ولی کم کم  یه چیزایی رو دارم میفهمم کارهای قدیمیا حکمت داشته

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
میکف چهارشنبه ی همه هفته ها نحسه این درسته؟ 😑

من خرافاتی نیستم اما از وقتی بچه بودم به طرز عجیبی همه اتفاقای بدم روز چهارشنبه میفته

عزیزانم روز چهارشنبه فوت کردن

حتی خوابشونم چهارشنبه میبینم

من خرافاتی نیستم اما از وقتی بچه بودم به طرز عجیبی همه اتفاقای بدم روز چهارشنبه میفتهعزیزانم روز چها ...

چ بد 

نمیدونم واقعا از خودش میگف یا تجربش بود ولی ی چیزایی گف ک اگه میخواستی طبق اونا پیش بری باید حواست ب خیلی چیزا باشه 

میگن شب ناخن نگیر چون شب کلسیم تو ناخن ها جمع میشن اینجور شنیدم

میدونم منظورم اینه این چیزها رو به اسم خرافه از زندگیامون دور کردن

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم