2777
2789
عنوان

خوش به حال خارجیا چه قشنگه کریسمس اونوقت ایرانیا

| مشاهده متن کامل بحث + 1284 بازدید | 118 پست

باور کن وقتی دلت خوش باشه همه چی قشنگه، من چند سال پیش پدرم زنده بود شب یلدا و عید و همه مناسبتها خونه پدرم جمع میشدیم، انگار بهشت بود برام. پدرم که فوت کرد مادرمم انگار باهاش مرد. دیگه هیچوقت دلم به مناسبتی خوش نیست

فقط 34 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد یک سالگی همین نی نی 🤭😍

قبل از عید که همش خونه تکونی تو ایام عیدم که باید خستگی اون همه کار در اورد چه عیدیه اخه نه مسافرتی چیزی با این گرونی😕😕😕

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای منم انقدر بدم میاد مامانم همیشه مینداخت دوسال بود بخاطر گرونی نمینداخت! منم بهشون گفتم اون دوتا ...

آره واقعا تجمل هم نباشه بازم شیرینیه

خاله من تا بچه هاش مجرد بودن هفت سین میزاشت

ازدواج که کردن دیگه ذوقی نداشت تنها توی خونه 

رفتیم خونشون دلم گرفت یه جورایی

تازه امسال عید احیاس😕

عیدی که نتونی توش خوشحال باشی واقعا هم احیاس 😐😐

دست باعث و بانیش دررررد نکنهههههههه

الهی به تیرغیب گرفتار بشن با همه کس و کارشون 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
عید نوروز ما قابل مقایسه نیست فرهنگ اصیل ایرانی صدبرابر اون ادا ها ارزش داره

اونا هم فرهنگ خودشونو دارن پس با ارزشن کریسمس برای اونایی ادات که تقلیدش میکنن

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
(  اگه نیاز داشتین یکی حرفاتونو بشنوه تگم کنید)(تیکر بارداری نیست )  (intj_t)                                                                                                                                                                                   اللّهمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌸

برای این جشن خارجیا قشنگ بنظر میاد چون برای ما نیست .. ما مجبور نیستیم لباس و آجیل و شیرینی بخریم .. صرفا از اینجا قشنگیش رو می‌بینیم ‌. 

عید ما هم خیلی قشنگه ولی انقد وضع اقتصادی داغونه که مردم حق دارن غر بزنن.. وقتی طرف نمیتونه یک کیلو آجیل بخره بذاره سر سفره ی هفت سینش،بذاره جلوی مهمونش..نمیتونه لباس بخره خیلی هم حق داره غر بزنه ..

خارجیا بلک فرایدی دارن..یه مدت قبل عیدشون همه چی ارزون میشه که ملت بتونن خرید کنن ولی برای ما از اسفند دیگه انقد همه چی گرون میشه که 😐 ... 

یعنی تقصیر خودمونه.. بجای اینکه ایرانی جماعت هم موقع بلک فرایدی تخفیف بزنه به مالش می‌تونه این کار رو اسفند انجام بده .. ولی کو؟

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                            با جمله ی (نظر هر کسی محترمه) مخالفم...من به نظرات اشتباه احترام نمی‌ذارم... پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚

والا عید نوروز پیش ما خوبه نه کسی غر میزنه نه تصادف داشتیم تا حالا خداروشکر، کلی گردش میریم کلی دورهمی و تفریح داریم با همدیگه 

البته منم کریسمس رو دوست دارم تزئین کردن کاج و کارایی که واسه تزئین شهراشون میکنن واقعا قشنگه ،  ما هم شروع زمستون رو که با یلدا جشن میگیریم میتونیم بیشتر خلاقیت داشته باشیم مثلا تو شهر جشن بگیریم

مجازی شده جایی برای خالی کردن عقده های خیلیا 🙂 اما این صفحه نه🦋🍃