2777
2789
عنوان

خرافات مسخره به چه دلیل هنوز هس

571 بازدید | 47 پست

با ی دختره میحرفیدم ظاهرش خیلی خوب بود گفتم چقد مدرن باشه بعد میگف فلان روز نباید این کارو کرد نحسه فلان روز نباید لباس خرید نحسه فلان روز نباید کاری رو برنامه ریزی کرد وگرنه بد میفته 😑😑😑 چه دلیلی داره ی کاری که آدمو شاد میکنه رو مثلا ی روز انجام ندیم ک نحسه؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

روز نحس نمیدونم چیه ولی روزایی در ماه قمر در عقرب هست که به وضعیت قرار گرفتن ستاره ها گفته میشه و بهتره توی اون روزا کارای مهم مثل ازدواج خرید و فروش و ... انجام نشه

چیزی که گند زد به زندگیامون همین رسم و اصولات به اسم خرافه بود

مثلا شب ناخن نگیر ولش کن بابا اینا خرافه هست !

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم