2777
2789
عنوان

کادو روز مرد

88 بازدید | 8 پست

سلام روز زن و تولدم امسال افتاد یک روز همش منتظر بودم شوهرم کادویی بهم بده حتی در حد یه شاخه گل و یه مینی کیک اما هیچی برام نخرید بعدش که گفتم دلخورم گفت باشه حالا مگه چیشده یه کادوعه دیگه دلم شکست😔

حالا میگم برا روز مرد منم چیزی براش نگیرم که بدونه بی تفاوت بودن چقد بده شما جای من بودین چیکار میکردین؟

از یه طرف میگم نگیرم تلافی کنم دلم خنک شه از طرفی میگم یه کیک و یه تبریک بهش بگم که بدونه کار توقع زیادی نداشتم موندم کدوم راه انتخاب کنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ما شناختی از شخصیت ایشون نداریم 

به نظرم بستگی به علاقه ی دو طرفه تون ، سنگینی کفه ی ترازوی خوبی هایی که در کل زندگی براتون داشته  و میزان لیاقت ایشون داره 

نظر شخصی من اینه اگر در کل زندگی محبت و توجه نشون داده درست نیست چون یکبار این کار رو نکرده ،  کل خوبی هاش رو فدای این یکبار کنیم  

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.