2777
2789
عنوان

همسر خواهر شوهرم متاسفانه چشم ناپاک😔

| مشاهده متن کامل بحث + 8932 بازدید | 184 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان هم همون وضعه دوستان خواهر شوهرم بشدددددددددددت تو اون خونه همه چیز دستشه حرف حرفه اونه !!!!! بع ...

به نظر من یا اصلا رفت و آمد نکنین گاهی برین یه سر به پدر و مادر شوهر بزنین و برگردین یا اگه رفت و آمد میکنین تمام مدتی که این آقا خونه ی شما میاد میمونه همسرت پیشت باشه و لحظه ای ازت چشم برنداره ولی در کل من باشم تا میتونم خودم رو دور می کنم ازشون پسرشون بره سر بزنه بیاد 

خدا جونم ازت ممنونم به خاطر همه چی خیلی دوستت دارم 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
بی خیال مال دنیا شین، دیگه خونه حتی پدرشوهرتم نرو.دیگه دلتون نمیاد از مال دنیا بگذرین، مجبوری هر خفت ...

عزیزم چرا قضاوت می‌کنی 

من بخاطر پدر و مادر همسرم میخام ارتباط بگیرم اما از این داماد متنفرم ، داستان رو اصلا خوندی ؟؟؟؟؟؟؟ 

داستان و مسئله سر چشم ناپاکی اون آقا هست 🤦🏻‍♀️

من تعریف کردم از شخصیتش ک خواستم بگم تا چه حد ایراد داره اخلاقش بخاطر اینکه نظرات بهتری بگیرم 

به نظر من یا اصلا رفت و آمد نکنین گاهی برین یه سر به پدر و مادر شوهر بزنین و برگردین یا اگه رفت و آم ...

متاسفانه پدر و‌مادرهسمرم ساده هستن سریع گول میخورن 

من دوست ندارم خونه پدر شوهرم نرم ، اگرم بگم نمیخام اون آقا رو ببینم داستان درست میشه 

اینسزی مادرشوهرم گفت الهی هرکسی نخواد خونواده من دورهم جمع بشه خیز نبینه ، نمیخام و دوست ندارم مادر همسرم بخاطر سادگیش از چشم من ببینه و باهام چپ بیفته!

مشکلم اینه 

پدر مادر همسرت اشتباه میکنن اصرار دارن ب معاشرت

رفت و آمد زوری ک نمیشه اگه قراره آرامش زندگیم بهم بخوره حذف میکنم 

اشتباه کردین نقطه ضعف دادین دستشون همسرت نباید ب روشون می‌آورد چون وقیح تر میشن عوضش باید حواسشو جم کرد . یه جوری مدارا کن یکم فاصله بگیر بهونه بیار کمتر برو تا کمتر بیان. 

خوندم عزیزم سعی کن وقتی هست خودتو تو اتاق یااشپزخونه مشغول کنی ک کمتر تو دیدش باشی

بنظرتون کارم درسته ک نمیتونم اعتراض کنم بهش ؟, 

قبلا اعتراض کردیم نتیجه ش شد چند سال قطع ارتباط 😔

پدر مادر همسرت اشتباه میکنن اصرار دارن ب معاشرترفت و آمد زوری ک نمیشه اگه قراره آرامش زندگیم بهم بخو ...

ما چندین سال قطع ارتباط بودیم بخاطر این موضوع و همسرم بشدت افسردگی گرفت چون نمیتونست با خونوادش رفت آمد کنه 

خواهر همسرم بشدت سواستفاده کرد از این مسئله