melvine مدیر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 956 عنوان بیایین حس شیشمم رو امتحان کنم 🥲😂 | مشاهده متن کامل بحث + 930 بازدید | 181 پست چندبار بین دوستام یچیزی گفتم اتفاق افتاده یا حس کردم فلانی اینکارو میکنه یا این خرف رو میزنه برای خودمم عجیب بوده حالا شما سوال بپرسین من ببینم واقعا حس شیشمم یا شانسی بوده اون چیزایی که گفتم بهم بگین درست گفتم یا غلط برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀 کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :) دختری از قوم لُر😍🤍 1403/10/17 | 14:16 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
melvine مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 956 چ ماهیم اردیبهشت..خرداد..اسفند؟ برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀 کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :) دختری از قوم لُر😍🤍
arezo1332 عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 365 با اجازه از استارتر بچه ها خیلی تبلیغات روی نی نی سایتم میاد کلافه شدم
زن_رونالدو عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 739 اردیبهشت..خرداد..اسفند؟ افرین خردادچی قبول میشم؟ جورجیام زن رسمی رونی جون🧿💍❤️
melvine مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 956 شخصیتم واینکه رابطم با محمد چطور میشه ؟داشت بدست میارم ؟تا کی باهمیم استرسی هستی حس میکنم ساده ایی و زود باور دلت میخواد به بقیه کمک کنی؟,بگو ببینم درسته یا نه برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀 کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :) دختری از قوم لُر😍🤍
melvine مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 956 با اجازه از استارتر بچه ها خیلی تبلیغات روی نی نی سایتم میاد کلافه شدم منممم مشکل من هم هست چرا اینجوریههه فکر مردم فقط نی نی سایت من اینجوره برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀 کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :) دختری از قوم لُر😍🤍
mnbvgy عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 5819 استرسی هستی حس میکنم ساده ایی و زود باور دلت میخواد به بقیه کمک کنی؟,بگو ببینم درسته یا نه ساده وزودباور استرسیم دوست دارم بهم کمک بشه ولی مودیم هستم
melvine مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 956 افرین خردادچی قبول میشم؟ نمیدونم بنظرم شاید دبیری ... مشاوره اگر انسانی هستی برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀 کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :) دختری از قوم لُر😍🤍
melvine مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 956 به منم یچی بگو گلم بگو علی پیام میده یا نه یچیزی بپرس ببین من راجب شما حسم درسته یا نه بعد من جواب بدم بهتون🥲🤍 برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀 کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :) دختری از قوم لُر😍🤍
مرحوم_بروسلی_ام عضویت: 1403/09/24 تعداد پست: 2290 کی ازدواج میکنم با عشقم ازدواج میکنم یا ن منو تاپیک حس شیشم دیدید بندازید بیرون مرسی💋
arezo1332 عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 365 منممم مشکل من هم هست چرا اینجوریههه فکر مردم فقط نی نی سایت من اینجوره نه مال همه هست دیوونه کننده هست،از بعضیها شنیدم مرور گر اپرا نصب کردن تبلیغات کمتره نمیدونم والا
hastttiiiii عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 109 امتحان چهارشنبه رو خوب میدم؟نمره کارنامم چجوریه بالای 19 یا 18 میشم؟