2777
2789
عنوان

بیایین حس شیشمم رو امتحان کنم 🥲😂

| مشاهده متن کامل بحث + 930 بازدید | 181 پست
چ ماهیم

اردیبهشت..خرداد..اسفند؟

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شخصیتم واینکه رابطم با محمد چطور میشه ؟داشت بدست میارم ؟تا کی باهمیم

استرسی هستی حس میکنم 

ساده ایی و زود باور 

دلت میخواد به بقیه کمک کنی؟,

بگو ببینم درسته یا نه

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

با اجازه از استارتر بچه ها خیلی تبلیغات روی نی نی سایتم میاد کلافه شدم

منممم مشکل من هم هست چرا اینجوریههه فکر مردم فقط نی نی سایت من اینجوره

افرین خردادچی قبول میشم؟

نمیدونم بنظرم شاید دبیری ... مشاوره اگر انسانی هستی 

به منم یچی بگو گلم بگو علی پیام میده یا نه

یچیزی بپرس ببین من راجب شما حسم درسته یا نه 

بعد من جواب بدم بهتون🥲🤍

منممم مشکل من هم هست چرا اینجوریههه فکر مردم فقط نی نی سایت من اینجوره

نه مال همه هست دیوونه کننده هست،از بعضیها شنیدم مرور گر اپرا نصب کردن تبلیغات کمتره نمیدونم والا