2777
2789

پسره دوساله تو مشاور املاک روبرمون کار میکنه من تو این مدت سر به زیری ازش دیدم و قبلن یک شکست ت زندگیش داشته تقریبا پنج ماه پیجشو فالو کردم کمو بیش باهم صحبت کردیم چندین بار پیشنهاد بیرون رفتن داد نرفتم دیگه اون سری گفت برای بار سوم قبول میکنی همو ببینیم دیگه منم اوکی دادم بنظرتون بهش گوشزد کنم راجب این موضوع که باهم در ارتباطیم به کسی نگه یا خودش نمیگه بنظرتون چیزی نگم ؟

یا نرو یا پی هنه چی ب تنت بمال نمیشه اعتماد کرد ک نگ

و اینک اگ واقعا میخای برو اگ رودرواسی هستی نرو

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...

بااملاکی نریزروهم

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعلا طلبکارانه بپرس دلیل درخواستش برا ملاقات چیه اگر قصدش ازدواجه بگو که ادرسو بلدی اگر نه فقط فرار گن اخه بنگاهی محل ریسکیه 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
من خودمم تو بازار کار کردم بنظرتون اینا دلیل میشه

هرچی خودت میدونی بهتره انجام بده

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
فعلا طلبکارانه بپرس دلیل درخواستش برا ملاقات چیه اگر قصدش ازدواجه بگو که ادرسو بلدی اگر نه فقط فرار ...

میگه من ارتباط چشمی برام مهمه همینجور نمیتونم تصمیم بگیرم باید از نزدیک باهم صحبت کنیم

املاکیا همشون جزو دسته ادمای فوق العاده جا کش و عوضین

استارتراینطوری فکرنمیکنه والبته قطعاآدمای شریفم توشون هست ولی من تاحالاندیدم

میگه من ارتباط چشمی برام مهمه همینجور نمیتونم تصمیم بگیرم باید از نزدیک باهم صحبت کنیم

داره خرت میکنه جسارتا اسی 

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
استارتراینطوری فکرنمیکنه والبته قطعاآدمای شریفم توشون هست ولی من تاحالاندیدم

منم ندیدم تصادفی نیست صددرصدی همشون دیوثن

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .