2777
2789
عنوان

همسر خواهر شوهرم متاسفانه چشم ناپاک😔

| مشاهده متن کامل بحث + 8951 بازدید | 184 پست
پدر مادر همسرت اشتباه میکنن اصرار دارن ب معاشرترفت و آمد زوری ک نمیشه اگه قراره آرامش زندگیم بهم بخو ...

متاسفانه ب حرف دخترشون میرن 

ما ازشون خیلی فاصله داریم اما اون دختر نزدیکشونه 

خیلی ب حرفش میزنم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم چرا قضاوت می‌کنی من بخاطر پدر و مادر همسرم میخام ارتباط بگیرم اما از این داماد متنفرم ، داستان ...

خوب هم درک کردیم که شماچشم دیدن دامادشون روندارید.واین نشونه تعهدووفاداری توست که معلومه خیلی پاک وخوبی..

هروقت میانخونه پدرشوهرت شب هم اونجامیخوابندیامیرن؟؟

مهربانی ودلداری سالهاست کارمن است...به حکم اینکه انسانم .انسانیت‌ رفتارمن است.
متاسفانه پدر و‌مادرهسمرم ساده هستن سریع گول میخورن من دوست ندارم خونه پدر شوهرم نرم ، اگرم بگم نمیخا ...

ببین جلوی اونا نباید نشون بدی که استرس داری باید بی خیال بشی

با شوهرت برو‌ با شوهرت بیا همیشه خودت رو سرگرم کن اصلا انگار اونو نمیبینی

هرآدمی که باهاش روبه رو میشیم مشغول جنگیدن با نبردیِ که ماهیچی ازش نمیدونیم! یکم « مهربون تر » باشیم
از طرفی خودم رو گذاشتم جای این پدر مادر گفتم بدبختا چند ساله کشیدن دیگ بسه ، اون لعنتی ک‌اومد خونه م ...

خوبه ک کاری یا رفتاری می‌کنید ک فکر کنه برات مهم نیست🙃

ولی من واقعا داستانو کامل نفهمیدم  الان یعنی شما فقط برای پدر و مادر همسرتون با خواهر شوهرتون ارتباط دارید؟خوب چرا نمیرن خونه پدر شوهرت میان خونه شما؟

شرحی ز حال و حالی زِ شَرح نیست 🖤🥀
توخونه لباس گشاد بپوش باهاشم خیلی حرف نزن یه جوری بفهمه ک دلت نمیخاد باهاش هم کلام بشی

اره میخام چادر بپوشم 

بنظزتون دارم درست رفتار میکنم ک بعد از چندین سال کوتاه اومدم ؟؟؟؟؟ 

خواهرشوهرم و همسرش هم بدجور آزمون نقطه ضعف گرفتن 

ما چندین سال قطع ارتباط بودیم بخاطر این موضوع و همسرم بشدت افسردگی گرفت چون نمیتونست با خونوادش رفت ...

ازین داماد های سم و عروس های سمی ممکنه تو هر خانواده ای باشه. قبول دارم رفت امد باهاشون واقعا مشکله .  ولی حالا یبار که شده رفت امد کنید .  حالا اگه چیزی ازش دیدی باز مدرک جم کن . یا دوباره کات کن .  خواهر شوهرت باید ادم باشه اینو‌حذف کنه که نیست . واقعا این ادما گره کور هستن تو هر خانواده ای . خدا به هیچ کس ایال نا نجیب نده

الان هم همون وضعه دوستان خواهر شوهرم بشدددددددددددت تو اون خونه همه چیز دستشه حرف حرفه اونه !!!!! بع ...

اینجای حرفت درست نیست آدم مذهبی هم نباشه با همچین موردی مشکل داره و معذب میشه

متاسفانه ب حرف دخترشون میرن ما ازشون خیلی فاصله داریم اما اون دختر نزدیکشونه خیلی ب حرفش میزنم

پدر مادر من هم بین دختر پسر فرق میزارن . ببین اصلا حرف و گله و شکایت نکن بدتر میشه . برو ولی کم برو . ازین ب بعد اگ حرفی حدیثی داستانی چیزی پیش اومد بین خودت و همسرت بمونه اونا ک گردن نمیگیرن فقط جو متشنج میشه . 

شما هم نو جمع بچسب به همسرت و سعی کن ثانیه ای تو موقعیت تنها با اون مردک حتی نگاهی تنها نمونی ، هر چقدر هم هیز باشه دیگه تو جمع که غلطی نمیکنه ! 

به طور مبهمی آرزوی زمین لرزه یا صاعقه آسمانی داشتم تا بتوانم در دنیای آرام و روشنی به دنیا بیایم 
خوبه ک کاری یا رفتاری می‌کنید ک فکر کنه برات مهم نیست🙃ولی من واقعا داستانو کامل نفهمیدم الان یعنی ...

ببین عزیزم خواهر همسرم از موقعیت سواستفاده کرده ، مادرو پدرش رو از لحاظ احساساتی تحریک می‌کنه ک آی پای من از خونه برادرم برید ، نمی‌ذارن و اینحرفا بعد مادرشوهرش از چشم من میبینه من اصلا دوست ندارم این اتفاق بیفته چون خیلی اذیت میشم با من بد میشن 

یعنی خود خواهر شوهرم می‌دونه ۲ راه برای من گذاشته یا اینکه شوهرش رو باید تحمل کنم یا بداخلاقی و دعوای خونواده ش رو