2777
2789

این نظر رو مینویسم شاید به درد کسی بخوره و وقتش رو تلف نکنه . من ازمایش ادرار دادم و دوبار خون دیده شد . سونو گرفتم رفتم پیش این دکتری که نظرات بقیه رو خونده بودم و راضی بودن . اولا که نیم ساعت ما رو در کلینیک بقیه الله قم معطل گذاشت و دیر اومد . بدون هیچ عذرخواهی!! بعدم که رفتم داخل ، با نگاه از بالا به پایین و لحن تحقیرامیز طوری برخورد کردن که انگار ما ارث پدرشو خوردیم و ایشون زحمت میکشن دهن مبارکشون رو تکون میدن و صحبت میکنن!! اخرشم جواب ازمایش رو انداخته روی میز و میگه هیچی نیست. بدون هیچ توضیحی. چندین ثانیه هم توی چشم من زل زده که نفهمیدم یعنی چی!! فکر کنم روش جدید ارتباطه!! نمیدونم چطور بقیه سایتها نوشتن خیلی خوش برخورد هستن یا توضیح میدن!! ایشون اصلا دقیق گوش نداد ببینه من چی میگم ... مگه میشه اینهمه علائم ، بدون دلیل باشه!!!به هرحال خوشحالم که یک ریال ویزیت ندادم و از بیمه تکمیلی استفاده کردم وگرنه مطبو روی سر همه شون خراب میکردم با این طرز برخورد... از یه دکتر دیگه وقت گرفتم بلکه اون بتونه تشخیص بده.

قدیما بهتر بود ولی کلا از خودراضی و از خود مچکرهولی تشخیص‌های خوبی داره

عزیزم متخصص گوش و حلق و بینی خوب می‌شناسی تو قم ؟ پیش یه دکتر رفتم گفتش عصب گوش مشکل داره شنواییم ۴۰ درصد کم شده.

♥️السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام ♥️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا منم  رفتم همینجور خیلی دیر اومدش بعدم انگار نه انگار . جواب سونو که سنگ داشتم و نشونش دادم . چیزی که خودم میدونستمو بهم میگه سنگ داری انگارخودم  نتونستم بخونم ، بعدم دو تا قرص چرت نوشت  .در کل دکتر بدرد نخوریه