2777
2789
عنوان

یه سوال لطفا بیایید

35 بازدید | 4 پست

دوستان سلام.این مشکل برای یکی از اشنایان ما پیش امده .ایشان اقا هستن وبا برادرشون دعوا شون شده وبرادر ایشان با مشت به چشم این اقا زده وچشمشون دچار خونریزی و شکستگی ابرو شدن والبته شکر خدا بینایی شون اسیب ندیده.حالا خانم این اقا پیش من هستن ودرمورد دیه ای که دادگاه برای  ضارب این اقا بریده باهم صحبت میکردیم وایشان گفتن برادر شوهرم نه تنها پشیمان وعدر خواع نیست بلکه طلبکار هم هست ومیگه اصلا نزدم .من نظرم این هست که گرفتن پول دیه انرژی منفی با خودش داره وباعث کدورت ودشمنی بیشتر میشه وبهتر این که این اقا با برادرش قطع رابطه کنه وپول دیه هم نگیره.حالا این خانم میخواد نظر شما دوستان عزیز را هم بدونه  که به خاطر همین من تاپیک زدم.ایا به نظر شما این اقا مول دیه را از برادرش بگیره یا نه؟ ایا مورد مشابهی در مورد دربافت پول دیه دیدین؟ ممنون میشم نظر تون بگین.عشق به همه تون🌺🥰🥰😘

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه پول دیه رو نگیره و برادرشو ببخشه پرو نمیشه؟

چرا درسته پرر و میشه من نظرم این بود که باهاش قطع رابطه کنه چون احساس میکنم پول دیه خیلی انرژی منفی دنبالش هست یا مگر ابنکه به قول دوستان بگیره وخرج کارهای خیریه کنه