2777
2789
عنوان

بیایین حس شیشمم رو امتحان کنم 🥲😂

930 بازدید | 181 پست

چندبار بین دوستام یچیزی گفتم اتفاق افتاده یا حس کردم فلانی اینکارو میکنه یا این خرف رو میزنه برای خودمم عجیب بوده 

حالا شما سوال بپرسین من ببینم واقعا حس شیشمم یا شانسی بوده اون چیزایی که گفتم 

بهم بگین درست گفتم یا غلط

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من ی ازمون مهمی در پیش دارم

قبولم یا چی؟

😂😂

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

سلام خانوما کسی هست من چند تا تاپیک اونو گزارش بزنم اونم چندتا از منو؟،

وقتی به ده نفر برسد تعداد گزارش زنها اون تاپیکا میپره🌱❤️

چیزی هم نمیشه فقط برای عنوان گزارش بنویسید سلام میشه پاکش کنید ممکنه لو برن ...منم همینو مینویسم

بگو الان لباسم چه رنگیه تا حست امتحان کنیم

اوممم 

زرد ..نارنجی ..طوسی؟

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

فصل و ماه تولدمو میتونی بگی ؟ ظاهرم یا شغلم ؟؟

فصل بهار یا پاییز حس کردم یلحظه 

اوممم ماه تولدو نمبدونم اول بگو فصل رو درست گفتم؟

کارمندی یا معلم ؟