هر سال دوبار لباس خونگی میخرم هر دفش ۲. ۳ تا شلوار ۲ تاتیشرت ۴تا شورت ۳ تاسوتین. سالانه سرتاپام عیدمیخرم لباس خونگی پیش مهمون کیف کفش مانتو شال همه. وسطای سالم پیش میاد لباس برا پیش مهمون یا ادکلنی لوازم ارایشی خیلی کم یا مانتو اینام ممکنه بخرم ممکنه نخرم شال اینا میخرم معمولا وسطای سال کلا پولمونم ب جراحی و اینا نمیرسه هروقت بخام مو کوتاه کنم یا یه وقتایی رنگ مو بزارم یا مو کوتاه کنم پول میده ولی چیزای ریز کلا ۳۵۰ داده ماهانه که اونا رو بخرم. چطوره بنظرتون
خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹 ⚖️وکیل پایه یک دادگستری⚖️
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
چیزی از دارمدشون نگفته با چیزی که خودش گفته به نظرم کم بود . اگر درامدشون در همین حد کفاف میده پس چرا نظر میپرسه
خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹 ⚖️وکیل پایه یک دادگستری⚖️