2777
2789
عنوان

شوهرم اینجوری خرجمو میده

| مشاهده متن کامل بحث + 878 بازدید | 51 پست

به ابن نتیجه رسیدم وقت نگم و نظر نپرسم از زندگیم 

از زندگی نا امیدم میکنندخانومایی که هفت تخت پادشاهی براشون آماده س که خودشون و بچه هاشون بشینن روش 

هی واییی چقدر کم هی فلان هی واقعا 

بابا شما خوبین

تهشم نی نی یار تگ میکنن برات فک میکنن اینجا رو هم خریدن 

به نظرم همسرتون در حد توانشون مبلغی که دارن و بهتون میدن

واااااین مسخره بازیا چیهمن هر زمان جیزیو لازم داشته باشم میخرم هیچ قانونی ام وجود نداره براشیه موقع ...

عزیز ایشونم گفتن که وسط سالم چیزی نیاز باشه میخرن ،فقط منظورش اینه چیز اضافی نمیخرم فکر کنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیز ایشونم گفتن که وسط سالم چیزی نیاز باشه میخرن ،فقط منظورش اینه چیز اضافی نمیخرم فکر کنم

اخه عید میگه حتما سرتا پا باید بخرم

خب وقتی مثلا تازه دو جفت کفش خریدی یا مثلا شومیز تازه خریده یا مثلا لباس خونه تازه برات کادو گزفتن چه کاریه حتما همرو مجدد بخری این چیزا اصلا قانون نداره بنظرم باز هرکس یه طرز فکری داره من خندم گرفت حقیقتش

من از شما خیلی کمتر میخرم با توجه به اینکه تازه خونه خریدیم و تا خرخره تو قسط هستیم شرایط همسرم و درک میکنم هیچ کس از خرید بدش نمیاد ولی باید موقعیت خودت و همسرت و بسنجی 

اینجا هم خیلی دیدم که میگن مگه میشه اینطوری زندگی کرد و  ... و بعد بذر ناامیدی و میپاشن

خدایا هبچ وقت به حال خودمون رهامون نکن
اخه عید میگه حتما سرتا پا باید بخرمخب وقتی مثلا تازه دو جفت کفش خریدی یا مثلا شومیز تازه خریده یا مث ...

دیگه شما در سال  ب طور معمول ۳ دست لباس بخری حتما عیدتم میخری فکر نکنم اضافه بیاد ،من خودم با اینکه خیلی لباس میخرم عیدم باید بخرم چون ذوق و شوقشو دوست دارم ،ن ب خاطر عید چون همه تو خریدو بازارن من لذت میبرم همراهی کنم😅 

دیگه شما در سال ب طور معمول ۳ دست لباس بخری حتما عیدتم میخری فکر نکنم اضافه بیاد ،من خودم با اینکه ...

دقیقا من از همینکه همه یه کاریو انجام میدن متنفرم سعی میکنم من اون کارو نکنم یا اون زمان نکنم حداقل و قاطی اونا نشم….

باز بهرحال هرکس طرز فکر خودشو‌داره نظر شمام محترمه

دست همسرت درد نکنهاین چیزا اصلا برات دغدغه نباشه....والا من تازه عقد کرده بودم مادر همسرم به همسرم گ ...

ازش پول بگیر طلا بخر

چه کاریه از شوهرت پول نمیگیری

مرد اگه برا زنش خرج نکنه جاهای دیگه پولش میره

دست همسرت درد نکنهاین چیزا اصلا برات دغدغه نباشه....والا من تازه عقد کرده بودم مادر همسرم به همسرم گ ...

چراااااااا از همسرت پول قبول نمیکنی. چرا نمیزاری برات وسایل بخره. پس به چه دردت میخوره. چرا پس تورو گرفته. همونجور که تو توخونه میدوعی و کارمیکنی اونم باید خرجتو بده

میگم مثلا پولمون اصن ب جراحی زیبایی و بینی اینا نمیرسه

اهان ، جراحی بینی واجب نیست که عزیزم

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد