2777
2789
عنوان

شوهرم اینجوری خرجمو میده

| مشاهده متن کامل بحث + 878 بازدید | 51 پست
ازش پول بگیر طلا بخرچه کاریه از شوهرت پول نمیگیریمرد اگه برا زنش خرج نکنه جاهای دیگه پولش میره

اینطوری فکر میکنم لجش در میاد و من لذت می برم   

مثلا چند روز قبل که روز زن بود رفتیم برا مامان هامون طلا گرفتیم هر چی اصرار کرد من چیزی برا خودم نگرفتم و خیلی ناراحت شد ناراحت شدنش باعث شد کمی از آزارهای مادرش از ذهنم بره :))))

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینطوری فکر میکنم لجش در میاد و من لذت می برم مثلا چند روز قبل که روز زن بود رفتیم برا مامان هامون ...

عزیزم بد روزگاریه

اینطوری شخصیت شوهرتو خرد نکن

میگن گنه کرد در بلخ آهنگری به شوشتر زدن گردن مسگری

مامانش اذیتت کرده چرا این بنده خدا رو اذیت می کنی

بعدم شوهرت چه میدونه به خاطر حرف مامانش پولشو قبول نمی کنی

تو پول شوهرتو نگیری هستن که بیان پولشو بگیرن و ایشون احساس شخصیت و مردانگی کنه

عزیزم بد روزگاریهاینطوری شخصیت شوهرتو خرد نکنمیگن گنه کرد در بلخ آهنگری به شوشتر زدن گردن مسگریمامان ...

عزیزم حرف شما متین هست ولی برا ادم های نرمال با شرایط نرمال ... نه خانواده تازه به دوران رسیده همسر من... مادرش بهش گفته بود همسرت و خانواده ش آدمهای چشم و هم چشم بازی هستن تورو تلکه می کنن اینم جوری گارد رو بسته بود که انگار من اومدم بچاپمش در حالی مدتها منو می شناخت و میدونست من آدمیم که ما دنیا به چشمم نمیاد که اگر میومد با ایشون ازدواج نمی کردم می رفتم دنبال یکی پولدارتر... خانواده م هم از اینا خیلی خیلی وضع مالیشون بهتر بود نیازی به چاپیدن جوجه داماد نداشتن... به خاطر حرفای مادرش غرورم رو له کرد شخصیتم رو له کرد لهش می کنم تا مزه ش رو بفهمه

الانم هرچی پس انداز داشت میده به مادرش هزینه خونه جدیدش کنه... از همینش هم لذت می برم حتی

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

والا من خودم کم کم های صد تومن کار میکنم چون شغلم با همسرم یکی هست پولیم ازش نمیخوام طلا نمیخوام کلا یادم نمیاد چیزی ازش خواسته باشم الآنم باردارم تو این سن ماه فکر کنم کلا دو تومن واسه خودم لباس خریدم ولی واس دخترم بیشتر از۲۰ م در کل واسم مهم نیست در صورتی که در آمد خودم خیلی بالاست ولی کلا اسراف خصوصا توی خرید رو دوست ندارم 

آخه چرا باید آدم پولی که خودش یا شوهرش با زحمت درمیاره بده تا اشغال البته خوب با کسی زیاد رفت آمدم ندارم که بگی احساس نیاز میکنم ولی دوست دارم عوض چرا و پرت ماشین بهتر خونه بیشتر ملک بیشتر و این چیزا بخرم 

بعد اصلا این چیزا واستون مهم نباشه مگه جنگه که حتما باید خرج کنین خرج بتراشین بخدا من شده تو یه روز سیصد چهار صد میلیونی کار کردم ولی یه بار نگفتم از اون مبلغ واس خودم بردارم یا چیزی زندگی مشترک دیگه البته می‌دونم بردارمم کاری نداره ولی احساس نیاز نمیکنم کلا تجمل گرایی باعث میشه عقب بمونین پیشرفت نکنین هر پیشرفتی لازمه اولش یه پولی هست که اون باید با کلی سختی جمع بشه 

اینکه شما مانتوی گرون بپوشیم قشنگه یا سوار ماشین خوب بشین؟

واس هدفای بزرگ از خواسته های کوچیکتون بگذرین

اینطوری فکر میکنم لجش در میاد و من لذت می برم مثلا چند روز قبل که روز زن بود رفتیم برا مامان هامون ...

ولی گلم اینکارتون خیلی اشتباه البته ببخشید رک گفتم یه مدت تاراحت میشه بعدش خوشحالم میشه لطفا روشن فکر بازی در نیار زنی که خرج نداره ارج نداره بعد عروسی شاید دیگه کار نکردی بعد باید التماس کنی که بهم پول بده اتفاقا از الان باهاش در میان بزار که مثلا ماهی ۳ تومن بهم بده هر چی خواستی واست بخره به خدا خودم به سرم اومده که میگما حتی اگه خیلی پولداری بازم پول خودت رو پس انداز کن و از همسرت پول بگیر بزار یاد بگیره به خرج کردن واسه تو اونموقع لج مادرشم در میاری