2777
2789
عنوان

شوهرم اینجوری خرجمو میده

| مشاهده متن کامل بحث + 878 بازدید | 51 پست

خیلی خوبه فقط واسه جراحی چی پول نمیده؟

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واااا

این مسخره بازیا چیه

من هر زمان جیزیو لازم داشته باشم میخرم هیچ قانونی ام وجود نداره براش

یه موقع میبینی یکی دوماه هیچی نمیخرم یبار پیش میاد ۷،۸ تومن تو یه ماه میخرم

دم عید پارسالم کلا انقد همه چیزو تازه خریده بودم فقط شلوار جین نیاز داشتم و کفش فقط همونارو خریدم

چون یکماه قبلش دوسه تا مانتو خریده بودم 

اصلا قانون نذار برای این چیزا بچه مدرسه ای هستی مگه

عزیزم اصلا نمیشه یه نسخه برای همه پیچید 

شما باید بر طبق درآمد خودتون سبک زندگیتون تصمیم بگیری 

یکی میگه ماهی یه تومن شوهرم بهم میده همه چی میخرم 

یکی هم ۳۰ـ۴۰ میلیون از شوهرش میگیره اینو دیدم که میگم 😅😅بازم میناله که کمه 

بستگی به درآمد شوهرت داره .اینجا نظر نپرس شاید آخرین حد توان همسرت اینه ولی اینجا خانمای اشراف زاده ...

دقیقا. اینجا همه ملکه وار زندگی میکنن. والا من با اینکه شاغلم در همین حد اونم با درآمد خودم خرید میکنم.

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique

عزیزم اینجا پر از ادمای مرفه هست ک ماهانه ده دست لباس و ۵۰ تومن پول از شوهراشون میگیرن 

دیگ تو باید نگاه ب دست مایت باشه ن همسایت 

منو شوهرم حساب کتابی نداریم باهم ولی هرچی بخوام میخره خیلییی چیزام میخوام ک شاید نتونه من چیزی نمیگم

83سالم نیس-متولد83هم نیستم کلا شانسی زدم که کاربریم سیو شه🤭

کمه عزیزم.هرچقدر هم جنس لباس خوب باشه سالی یه بار کمه اصلا نمیشه.حداقل هر فصل که عوض میشه لباسای جدید باید بخری.تو خونگی هم کم می‌خری.جراحی زیبایی هم برای همه راحت نیست باید پس انداز کنی

دست همسرت درد نکنه

این چیزا اصلا برات دغدغه نباشه....

والا من تازه عقد کرده بودم مادر همسرم به همسرم گفته بود به نظر میاد دختر چشم و هم چشم بازی باشه زیاد بهش رو نده از اول هر طور بارش بیاری تا آخر همینطور پیش میره...

این حرف به گوشم رسید و خیلی بهم برخورد

خودم شاغلم هر وقت چیزی به چشمم بیاد می خرم به خرید عید و ... هم اعتقادی ندارم.

از بی پولی سقط هم بشم از همسرم نمی گیرم التماسم میکنه پول بده یا چیزی بگیره برام قبول نمی کنم

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000