2777
2789
عنوان

الهی بمیرم واسه دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1180 بازدید | 82 پست
سریال کره ای جدید نگاه نمیکنی؟ شروع کن ازین جدیدا متناسب با روحیه ات انتخاب کن ببینمن از سریال شروع ...

نه خوشم نمیاد کره ای با بچه هم وقت نمیکنم فقط اسکویید گیم میبینم اونم هنو فصل ۲ رو شروع نکردم چقدرررررر منتظرش بودم اما مگه وقت هست ای باباااا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فدات عزیزم زنده باشی

🫂💝

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

نه خوشم نمیاد کره ای با بچه هم وقت نمیکنم فقط اسکویید گیم میبینم اونم هنو فصل ۲ رو شروع نکردم چقدررر ...

از اسکویید گیم قشنگتر زیاد دارن 

سریالای جدیدشون خیلی قشنگتر شده منم قبلا نمیدیدم از ترکی خیلی بهتره

منم بچه ام ۲.۵ سالشه وقت نمیکنم گاهی اما یه گریزی میزنم

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
وای من همین کارام نمیتونم بکنم حتما همسر با درکی هم دارید

وای نه عززیزم😂🤭🫠کاملااا برعکس.از دست همسرم پناه میبرم به کافه و پیاده روی و...   از بس اذیتم میکنه

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
چه عالی منم اوتی سون ام و نزدیک ده تا از گروه های کی پاپ رو استن میکنم خیلی خوبه موفق باشید جونگ کوک ...

اینا که گفتید یعنی چی؟ خاک وچوکم چقدر بی سوادم تواین موارد با وجود داشتن فوق😂😅😅

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
اینا که گفتید یعنی چی؟ خاک وچوکم چقدر بی سوادم تواین موارد با وجود داشتن فوق😂😅😅

سلام عزیزکم 

خدانکنه 

اینا که گفتیم مربوط به موسیقی هست 

کی پاپ یعنی موسیقی پاپ کره ای یه نوع سبک موسیقی هست که مربوط به کشور کره ی جنوبی هست 

BTS هم یه گروه خواننده اس از کره به طرفدار هاش میگن آرمی 

خیلی گروه خفنیه و کلی طرفدار داره در سراسر جهان 

سوالی بود بگو جانم در خدمتم

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

سلام عزیزکم خدانکنه اینا که گفتیم مربوط به موسیقی هست کی پاپ یعنی موسیقی پاپ کره ای یه نوع سبک موسیق ...

ممنون عزیزم🤩🤩🤩به اطلاعاتم افزوده شد🤩🤩ممنون وقت گذاشتی

ممنون عزیزم🤩🤩🤩به اطلاعاتم افزوده شد🤩🤩ممنون وقت گذاشتی

فدات عزیزم❤️

بهش میدم دارو بخدا هفته پیش مریض بود تازه خوب شده بود ویتامینای گرون گرون میخرم براش اما تا وقتی که ...

با غذا خرما مغزیجات تقویتش کن چند سال دیگه مدرسه میره اونجا به جای یک بچه ۳۰ تا ۴۰ تا بچه هست نمیشه که به خاطر مریض نشدن نره  من دوتا بچه دارم یکیش که کم غذا هست همیشه خدا مریضه مدرسه هم میره اونجا ۴۰ تا دانش آموز یکسره ویروس میگیره از اونا الانم تازه بهتر داره میشه 

اره.بگیر.قلبم بینی محافظ داره و استفادش راحته. ویکس نیست...فراتر از ویکسه. کریستال نعنا هست درواقع‌

ممنونم عزیزم برای ابریزشه دیگ درسته؟

لطفابرای شادی روح برادرم امیرحسین جان یک صلوات میفرسین🙏