2777
2789

سلام دوستان ایشون میگفت اگر واقعا اذیت میشه عروس نیاز نیست رفت و امد کنه باهاشون و پسرشون فقط رفتو امد کنه کافیه 😔من شوهرم نمیزاره اصلا خوشم ازشون نمیاد هروقت بره منم میبره از لحاظ روحی بهم میریزم 

ونمیتونم تحمل کنم حرف هاشون وقتیم میریم خواهر شوهرم قطعا از خونه شوهرش میاد یک هفته میمونه  برا دستور دادن سلیطس واقعا ایشون شهرمون ازشون دوره بخدا همون سالی سه بارم دل خوش ندارم برم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم😓کاش مادر شوهرمم نمیومد …انگار نذر داره هر چند وقت یه بار بیاد یه هفته بمونه،خیلی ام جوونه وب خودش میرسه،اصلا حوصلش ندارم دعا کنید پاش ب خونم نرسه چون خیلیییی حرصم میده،با دوتا بچه باید یه هفته پذیرایی خوذش وفامیلاش بکنم.همیشه استرس اومدنش دارم کاش هیچوقت نمیومد من مهمونی که یک هفته بمونه دوست ندارم😓ن پولش دارم ن توانش

خوش به سعادتتت عزیزم این عالیه

ترسو نباش ،جایی که اذیت میشی نرو،اگه خانواده خودت  همون شهر خانواده همسرت هستند،به همسرت بگو هرکی بره خونه خانواده خودش هیچ وقتم اصرار نکن که بیاد پیش خانوادت