2777
2789
عنوان

تو هرخونه ای یدونه از این دیوونه ها باشه بسه

| مشاهده متن کامل بحث + 1003 بازدید | 48 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ای بابا،متاسفم .....مادرت گوشت تلخه و بیماری اعصاب داره که از بچگی باهاش مونده ، دراینده شما و داداش ...

بآور کن ۱۰۰بار بهش گفتم بیا بریم فلان مشاوره،  هرکی میزه پیش مشاور کا دیوونه نیس 

همه چیو انکار میکنه میگه من کی داد زدم ، با خودم حرف زوم

نمیدونم چی بگم اون خودشم عذاب میکشه 

لطفاااا کلایک نکنید✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)

از اینایی که ی کیلو شیرینی باید بگیره با خودش آشتی کنه🪽🤣گل من شما اصلا کاری نداشته باش به فکر زندگ ...

عزیزم

آخه این که میشه خودخواهی،بی خیال عزیزترین کسانت بشی که چی خودت خوشبخت بشی؟!

اصلا اون خوشبختی به آدم مزه میده؟

فرق آدمیزاد و حیوان چی میشه؟ محبت و عاطفه و فداکاری چی میشه؟

دلم برای داداشت سوخت. نمیشه صبحها شما بلند شی راهیش کنی مدرسه لااقل با دل خوش بره

فقط 34 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد یک سالگی همین نی نی 🤭😍
بآور کن ۱۰۰بار بهش گفتم بیا بریم فلان مشاوره، هرکی میزه پیش مشاور کا دیوونه نیس همه چیو انکار میکنه ...

بنداز تو در شوخی و خنده و بغلش کن و بگو مامان من نگفتم با همسایه رف زدی که من ارزومه تنت سلامت و سایت بالای سرما باشه ، دلم میخواد حال دلت بهترباشه و حرص نخوری ، حالا دوسه جلسه دکتر رفتن که ضرر نداره، بذار یه کم ماهم فاز روشن فکری داشته باشیم و باکلاس به نظر بیایم ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
عزیزمآخه این که میشه خودخواهی،بی خیال عزیزترین کسانت بشی که چی خودت خوشبخت بشی؟!اصلا اون خوشبختی به ...

شما میگی بشینه پای مادرش پیر بشه ؟

کی زندگی کنه اونم ادمه باید جوونی کنه که حسرت توی دلش نمونه باید سالم زندگی کنه اگه اینجور نباشه دو روز دیگه خدایی نکرده مشکل اعصاب پیدا کرد چی؟

آدم باید قدر خودشو فقط بدونه آخرش همه میرن اون خانوم اگه زندگی حالیش بود پاره تن شو اذیت نمیکرد

کاربری دست دو نفره تعلیق نکنین..

دلم برای داداشت سوخت. نمیشه صبحها شما بلند شی راهیش کنی مدرسه لااقل با دل خوش بره

مامانم زودتر از من بیدار میشه خمه چیو خرابکاری میکنه 

اصن حرف نمی‌فهمه 

بارها بهش گفتم بهش تو سری نزن اعتماد بنفسش مثه من خراب میشه ، نمیفهمه

بچه داری و انجام کارهای خونه واقعا سخته.

بقیه تو کارها کمکش میکنین؟

داداشت صبح ها راحت بیدار میشه؟

شما میتونی داداشتو بیدار کنی.

پسر منم کلاس سومه.

بیدار میشم همه چی رو آماده میکنم با کلی محبت و بوس و بغل بیدارش میکنم.

ولی به حدی غر میزنه که به زور خودمو کنترل نیکنم.

وقتی آدم یه تنه کارهای خونه رو سر و سامون میده بقبه به جای قدردان بودن طلبکارن.خیلی حس بدی ایجاد میکنه باعث خشم و عصبانیت میشه.

کمی کمکش کنین و باهاش مهربون باشین