2777
2789
عنوان

الهی بمیرم واسه دخترم

1175 بازدید | 82 پست

مریض شده ۴ سالشه از اسپری بینی متنفره الان قبل خواب گفت مامان برام اسپری بینی بیار بزن

۱ ساعته رو تخته هنوز نخوابیده هی میگه ماساژم بده سرم گیج میره کلافه شده از استرس تب و این چیزا نمیتونم بخوابم از طرفی هم داغون و دست تنهام کاش هیچچچچ بچه ای مریض نشه 🥲 بریدم بخدا خوشبحال هرکسی که کمک داره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دختر دو ساله منم دیشب تا صبح تو تب سوخت و منم جیگرم باهاش سوخت

اصلا داروها ارومش نکرده بودن.

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

عزیزم منم تو غدبت تنهام،الان ذهن بچه هم خسته شده دست بکش پشتش باهاش آروم آروم حرف بزن از خاطرات بچگی خودت تعریف کن براش خاطره های بامزه بذار ذهنش خالی بشه از مریضی،من برا پسرم از خاطرات بچگیم میگم پشتش دست میکشم اونم زودی دنباله داستان و میگیره خیال پردازی میکنه و میخابه

یه دو سه روزه تحمل کن عزیزمبهش استامینوفن بده الهی همه بچه ها و خانواده شون سالم باشنخسته نباشی

شما آرمی هستید؟

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

عزیزم دارو هاش رو مرتب بده و بدنش رو تقویت کن تا زودتر خوب بشه بچه همینه کمک هم همه ندارن  هیچکسم تا ابد کنار ادم نمیمونه تا کمک کنه مطمئن باش تهش همه کارها با خودمون هست 

چیه برای بچه ۴ونیم ویک ونیم سالم میشه استفاده مرد

عین ویکس هست. کنار بینی میگیری نفس میکشه نفسش باز میشه.فقط به مخاط بینی برخورد نکنه که سوزش داره.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎