2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد روز پدر برا دانش آموزانی که پدر ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 2430 بازدید | 195 پست

متاسفانه کلاس اول گند زده شده بهش از بس تجملاتی کردن 

میگم که روش کار هرکس فرق داره همکار کلاس اول من اصلا اجازه این کارها رو نداد به هيچکس 

ولی خب شرکت بچه‌ها توی جشن خیلی حس خوبی بهشون میده واقعا خوش حال هستن 

یک چندتا جشن اجازه‌ بدید برند

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غیرانتفاعیه اجازه ورود به مدرسه رو هم به ما نمیدن🤦‍♀️

برا ما هم همینخ

خواهرم میگه اخه نباید ۲تا مادر راه بدن بفهمن پولی که هزینه کردن،کجا رفته

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
چرا پس قبر شهید گمنام میبرن

اون بخاطر یسری ارزش هاییه که توی کشورمون رواجه من خودم احترام قائلم برای همه ی شهیدا و واقعا بزرگوارن 

ولی جای بچه توی اون محیط نیست و سمت ماهم تا حالا ندیدم ببرن 

اگر هم مادری عاقل باشه و سلامت روان بچش براش مهم باشه اجازه نمیده توی همچنین جو و محیطی قرار بگیره توی سن پایین

خود نمایی نکند هرکه کمالی دارد ...🌿✨

غیرانتفاعیه اجازه ورود به مدرسه رو هم به ما نمیدن🤦‍♀️

غیر انتفاعی کلا همین مدلی هست 

خیلی جیب والدين رو در نظر نمی گیرند

متاسفانه کلاس اول گند زده شده بهش از بس تجملاتی کردن میگم که روش کار هرکس فرق داره همکار کلاس اول من ...

تو همه جشنها شرکت میکنن عزیزم

من فقط بخاطر دل بچه هام هزینه میدم

کلا از پایه باید یه سری چیزا درست بشه

با مخالفته من یکی،فقط منو بچم خراب میشیم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
جشن با دوستان با خانواده فرق داره درضمن مدرسه فقط محل درس نیست بحث پرورش هم داره در هر حال شما صاحب ...

چرا راه دور برم خواهرخودم توسن ۲۱ سالگی با ۳تا دختربچه بیوه شد توهمه این سالها مثل یه مرد کار کرد شب و روز بزرگشون کرد اگه این مناسبت ها ساده برگزار بشه خوبه حداقل برای افرادی مثل خواهرم اما  با این اوضاع گرونی وتجملاتی برای یه عده واقعا سخت از پس اینجور هزینه ها دیگه بر بیان بهتره نباشه

تو همه جشنها شرکت میکنن عزیزممن فقط بخاطر دل بچه هام هزینه میدمکلا از پایه باید یه سری چیزا درست بشه ...

اگه چند نفر اعلام کنند اثر بهتری داره 

اگه اجازه میدن شما مشارکت داشته باشید برای برنامه بعدی خودتون یک گوشه کار رو بگیرید تا کمتر هزینه بشه 

چرا راه دور برم خواهرخودم توسن ۲۱ سالگی با ۳تا دختربچه بیوه شد توهمه این سالها مثل یه مرد کار کرد شب ...

درسته مدیر مدرسه باید حواسش به این مدل بچه‌ها باشه هزینه نگیره 

اصلا قبول ندارم حرفتون را من ۸ سال بیوه بودم تجربه شخصی خودمه از ۲۱تا ۲۹ سال تو اوج جوانی و زیبایی ...

نه عزیزم یتیم شدن ضعف نیست چون ممکنه برا هرکسی پیش بیاد و دست خودشم نیست!شما بد برداشت کردی ماها بزرگیم میفهمیم ولی بچها حساسن من یادمه کلاس پنجم بودم گفتن مادرا بیان ب بچها هدیه بدن همه اومدن دوستم که مادرش فوت شده رفته بود تو آبخوری گریه میکرد من رفتم ب معلم پرورشی گفتم وآوردیمش توصف مدیرمون بجای مادرش بهش هدیه داد ازفرداش بچها میومدن دورش که فلانی مامانت چطور فوت کرد کی فوت کرد کی بزرگت کرده و واقعا کلافه شده بود !!ضمنا خاله من فوق العاده زن متین و باشخصیتیه و بقول شما نمیخاره اما تومحل کارش میگه ب محض اینکه سر قضیه ای بیوه بودنم رو فهمیدن مردا مخصوصا متاهل ها متاسفانه بهش پیشنهاد میدادن جوری ک استعفا داد!!جامعه خرابه و همه جور آدمی هست و مزاحم میشن حتی اگ اون خانم بی مورد اخلاقی باشه! 

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
اگه چند نفر اعلام کنند اثر بهتری داره اگه اجازه میدن شما مشارکت داشته باشید برای برنامه بعدی خودتون ...

نه عزیزم نماینده ها انگار میز ریاست بهشون رسیده

اصلا اجازه تعامل نمیدن

من نظرم این بود مثلا برای یلدا

والدین اعلام امادگی کنن هرکی هرچی دوس داره بده

مثلا یکی پفیلا درست کنه

یکی به تعداد بچه ها گردو بیاره

یکی انار دون کنه بیاره

بخدا ارزون تر میفتاد برامون

ضمن اینکه هر کس طبق علایق بچش عمل میکرد

ولی خب پولو میگیرن ۲تا چیز بلا استفاده هم میدن و تمام

مثلا کیکی که به بچم دادن ۴روز موند یخچال آخر ریختم رفت

کدو لبو رو نپخته زده بودن به سیخ همه ریختن دور

انار دون کرده بودن تو لیوان اسپرسو همه ریخت کف کلاس

انگار پول مردم،پول دزدیه که اگه حروم بشه هم عیب نداره

اصلا هیچ کاری نکنید متنفرم از این روز کاش هیچ وقت روز پدر نباشه...بچه ی منم پدر نداره 😪😪 اگه این کارو بکنید مطمعن باشین اون بچه بیشتر ناراحت میشه 

برای شادی روح عزیزم میشه صلوات بفرستی ..ممنون میشم
اصلا هیچ کاری نکنید متنفرم از این روز کاش هیچ وقت روز پدر نباشه...بچه ی منم پدر نداره 😪😪 اگه این ک ...

عزیزم خدا به دلت آرامش بده برای شادی روح عزیزت هم فاتحه خوندم

برا ما هم همینخخواهرم میگه اخه نباید ۲تا مادر راه بدن بفهمن پولی که هزینه کردن،کجا رفته

نه دیگه اون موقع لو میرن بین مادرا هم اتحاد نیست همه  ناراضین اما میگن ول کنید بابا

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🍀