2777
2789
عنوان

نوره و موبر بیاین

207 بازدید | 35 پست

من موبر زدم چند باری و حساسیت و چیزی نداشتم 

الان میخام نوره بگیرم بزنم بنظرتون خارش میگیره یا حساسیت 

نوره با موبر فرقی هم دارع؟

آخه با موبر حساسیت ندارم اما نوره رو نمی دونم

نوره خیلی بهتره و خواص درمانی داره

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم بعد نوره یکم حنا بزار رو پوستت هم خیلی نرم میشه هم اگر حستسیت داشته باشیم ضدخارش و سوزش هست به مرور زمان لکه بر و شفاف کننده هم هست

میشه لطفا برای ازدواج و خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید ممنونم 😘♥️ منم حرم برم دعاتون میکنم🌷

نوره من یکبار استفاده کردم مالیدم به بدنم شاید دو دقیقه هم نشد انگار تنم را انداخته بودند داخل آب جوش اگر پوست نازکی داری استفاده نکن من داغون شدم تا زخم ها خوب شد 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
چون ب موبر حساسیت ندارم یعنی میشه ب نورع هم نداشته باشم ؟آخه میترسم بسوزم

خب ی بخش کوچولو رو امتحان کن این همه استرس نداره

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
عزیزم بعد نوره یکم حنا بزار رو پوستت هم خیلی نرم میشه هم اگر حستسیت داشته باشیم ضدخارش و سوزش هست به ...

آخه من موبر استفاده کردم چیزی نبوده 

موهامون خیلی باید بزرگ باشه برای نورع یا ن؟

نوره من یکبار استفاده کردم مالیدم به بدنم شاید دو دقیقه هم نشد انگار تنم را انداخته بودند داخل آب جو ...

بدنتون احتمالا خیس بوده من پوستم خیلی نازکه خیلی اما رو پوست خشک میذارم بعد هفت هشت دقیقه هم میشورم چیزی نشده

خب ی بخش کوچولو رو امتحان کن این همه استرس نداره

ارع راست میگی😂

اگه میسوزه همون بخش بسوزه 

ولی خب موبر چیزیم نمیشه اینقدر بعضیا میگن میسوزن نوره رو نمی‌دونم